Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler sinema sizin için seçti.

TRT 1 / 19:50 / Batman Başlıyor

 

Yönetmen: Christopher Nolan

 

Oyuncular: Christian Bale, Michael Caine, Ken Watanabe, Liam Neeson, Katie Holmes, Morgan Freeman, Gary Oldman, Rade Serbedzija, Cillian Murphy, Tom Wilkinson, Rutger Hauer

 

Tür: Aksiyon, Macera, Dram

 

Ailesinin gözleri önünde öldürülmesinin acısı ile sanayi varisi Bruce Wayne, şehirden uzaklaşarak gizlice dünyayı dolaşır. Amacı adaletsizlikle savaşmak ve korkuyla beslenenlerin korku duymasını sağlamaktır. Güvenilir uşağı Alfred'in, dedektif Jim Gordon'ın ve müttefiği Lucius Fox'un yardımıyla, Wayne Gotham şehrine geri döner ve alt benliğndeki kahramanı serbest bırakır: Şehri tehdit eden sinsi güçlerle savaşmak için, güç, zeka ve bir dizi yüksek teknolojili silah kullanan maskeli kahraman Batman'i.

 

TV 2 / 21:30 / Güzel Ülke

 

Yönetmen: Hans Petter Moland

 

Oyuncular: Nick Nolte, Tim Roth, Damien Nguyen, Bai Ling

 

Tür: Dram

 

 

Vietnam Savaşı’nın bir sonucu da Amerikan askerlerinin Vietnamlı sevgililerinden doğan çocuklarıydı. Anneleri düşmanla iş birliği yapmakla suçlanırken bu çocuklar da çevreden baskı görmekte ve alay konusu olmaktaydılar.

 

17 yaşına geldiğinde köyünden kovulan Binh, önce annesini bulmak için Saygon’a gidiyor. Ardından da babasını tanımak için Amerika’ya doğru uzun ve maceralı bir yolculuğa çıkıyor.

 

 

 

TV 8 / 23:00 / Galaksi Savaşçıları

 

Yönetmen: Dean Parisot

 

Oyuncular: Tim Allen, Sigourney Weaver, Alan Rickman 

 

Tür: Macera, Komedi, Bilim-kurgu

 

 

Ünlü bir bilim-kurgu televizyon programının kastını oluşturan kişiler, yaratıklar ırkı kendilerini yardıma çağırdığı zaman, tv programındaki sanal görevlerini gerçek hayatta da yerine getirmek zorunda kalırlar. 

 

KANALTÜRK / 23:30 / Umut ve Zafer

 

Yönetmen: John Boorman

 

Oyuncular: Sarah Miles, David Hayman, Sebastian Rice-Edwards 

 

Tür: Dram

 

Dokuz yaşındaki Bill Londra'da İkinci Dünya Savaşı esnasında büyüyor. Bir çocuk için tarihin bu dönemi bir macera, disiplin ve düzendeki büyük değişiklikler anlamına geliyor. İngiliz sinemasının klasik ismi John Boorman'dan eşsiz bir ironiyle yüklü, savaş ve komedinin iç içe girdiği bir film.

 

İyi seyirler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter