Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema sizin için seçti.

FOX TV / 21:15 / Missing

 

Oyuncular: Sean Bean, Ashley Judd, Cliff Curtis, Keith Carradine, Laura Donnelly

 

Tür: Aksiyon, Dram, Gizem

 

Oğlu Michael şüpheli uyandıran bir şekilde ortadan kaybolduktan sonra, Rebecca Winstone onu bulmak için ne gerekiyorsa yapacaktır. Becca sadece oğlunu arayan bir anne değildir, aynı zamanda Michael’ın babası gibi bir CIA ajanıdır. Ancak Becca oğlunu sağ bulmak istiyorsa, tüm yeteneklerini, azmini sergilemek, eski dostlarına güvenmek ve eski yaraları yeniden açmak zorundadır. Bir annenin sevgisi sınır tanımaz.

 

 

TV 2 / 21:30 / Acemi Pilotlar

 

Yönetmen: Rocco DeVilliers

 

Oyuncular: Stephen Baldwin, Jesse James, Tom Sizemore

 

Tür: Aksiyon, Macera

 

Küçük bir kasabada yaşayan iki çocuk kazara bir uçağa binerler ve bir çeteye ait bu uçakta yolculuk yapmak zorunda kalırlar.

 

 

KANALTÜRK / 21:45 / Donmak

 

Yönetmen: Adam Green

 

Oyuncular: Kevin Zegers, Shawn Ashmore, Emma Bell, Kane Hodder, Ed Ackerman

 

Tür: Dram, Gizem

 

Snowboard yapmak üzere zirveye çıkmak isteyen Dan Walker, kız arkadaşı Parker O’Neil ve en iyi arkadaşı Joe Lynch, telesiyejin biletlerine paraları yetmeyince, sistemin kapanmasından hemen önce onları zirveye çıkarması için görevliyi ikna ederler. Zirveye çok yaklaşmışken telesiyej aniden durur. Çevrede yardım edecek kimsenin olmadığını ve kayak merkezinin artık kapandığını gören gençlerin yalnızca iki seçeneği vardır:telesiyejden atlayıp karanl ık ve karla kaplı dağdan kurtulmaya çalışmak, ya da donarak ölmeyi beklemek!

 

 

CNBC-e / 22:00 / Manhattan

 

Yönetmen: Woody Allen

 

Oyuncular: Meryl Streep, Woody Allen, Diane Keaton, Mariel Hemingway, Michael Murphy

 

Tür: Komedi, Dram, Romantik

 

 

Varlıklı ve ünlü Isaac Davis entelektüel bir senaristtir. Yıllarca yaptığı bu işten fazlasıyla sıkılan Isaac, en büyük hayalini gerçekleştirmek için ciddi bir çalışmaya başlar. Başarılı senarist ilk bölümünde çok sevdiği Manhattan'ı anlattığı kitabını ne pahasına olursa olsun bitirecektir. Ancak ortada bir sorun vardır: Isaac bu büyülü şehre öylesine bağlıdır ki bir türlü ikinci bölüme geçemez. Bu süreçte yakın çevresindeki sorunlar da cabasıdır. Eski karısı artık bir lezbiyendir ve yeni yazdığı kitabında Isaac'la olan ilişkisini tüm çıplaklığıyla anlatmıştır. Diğer yandan en yakın arkadaşı Yale ve eski karısı arasında yaşananlar da Isaac'i sıkıntıya sürüklemektedir. Isaac tüm bu olup bitenin arasında bir şekilde yaşamaya çalışır...

 

İyi seyirler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter