Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema sizin için seçti.

TV 8 / 19:45 / Son Oyun

 

Yönetmen: Mimi Leder

 

Oyuncular: Morgan Freeman, Antonio Banderas, Radha Mitchell, Tom Hardy, Robert Forster 

 

Tür: Suç, Gerilim

 

Ripley, hırsızlık kurallarına uygun olarak yaşayan bir soyguncu, Gabriel ise, yakışıklı, usta bir hırsızdır. Ripley plânladığı büyük soygun için aradığı ortağı bulmuştur. Bu servet ile Ripley, hem Rus mafyasına olan borçlarını ödeyecek hem de kızı Alex’in hayatını kurtaracaktır. Soygun günü geldiğinde binaya girmeyi başarırlar ancak birisi hırsızlar kuralını bozmuştur.

 

 

CNBC-e / 22:00 / Grey Gardens

 

Yönetmen: Michael Sucsy

 

Oyuncular: Drew Barrymore, Jeanne Tripplehorn, Jessica Lange, Justin Louis, Rachel Portman

 

Tür: Tarihi, Dram, Biyografik

 

 

Şarkıcılık yapmakta olan Edith, bir kere evlenip boşanmış sosyetenin ileri gelenlerinden bir isimdir. Modellik ve dansçılık yapmakta olan kızı Edie, annesi hastalanınca onu bakımı için başarılı kariyerinden vazgeçip annesinin yanına taşınır. 

 

Birbirlerinden başka hiç kimseleri kalmayan, giderek gerçeklik algılarını yitiren ikili kendilerini dış dünyadan izole ederler. Akıl sağlıklarını da yavaş yavaş kaybetmeye başladıklarında zengin ve şaşalı yaşamlarından geriye yalnızca yıkık dökük bir ev kalır. 

 

 

 

TRT 1 / 22:40 / X-Men

 

Yönetmen: Bryan Singer

 

Oyuncular: Patrick Stewart, Hugh Jackman, Ian McKellen, Famke Janssen, James Marsden, Halle Berry, Anna Paquin, Rebecca Romijn

 

Tür: Aksiyon, Fantastik, Bilim Kurgu

 

Mutantlar kendilerini binbir türlü kötülükten korudukları toplum tarafından dışlanmışlardır. Önyargı ve nefretle dolu bir dünyada, insanlar farklılıkları kabullenememekte ve birer ucube olarak gördükleri mutantları kendilerine karşı birer tehdit olarak görmektedirler. Böyle düşünenlerin başında Senator Kelly gelmektedir. Dünya üzerindeki en güçlü telepatik yeteneklere sahip insan olan Prof. Charles Xavier insanlarla mutantların bir arada barış içinde yaşayabileceğine inanmaktadır ve X-MEN adı altına bir çok mutantı etrafında toplar. Onun yardımıyla bir çok mutant güçlerini kontrol etmeyi ve insanlığın faydasına olacak şekilde kullanmayı öğrenmişlerdir.

 

 

FOX TV / 22:45 / Mükemmel Kaçış

 

Yönetmen: David Twohy

 

Oyuncular: Milla Jovovich, Timothy Olyphant, Chris Hemsworth, Steve Zahn, Marley Shelton

 

Tür: Aksiyon, Gerilim, Korku

 

Yeni evli bir çift Hawaii’de geçirmeyi düşündüklerini balayıları için tüm hazırlıklarını yapıp yola koyulduklarında, bölgedeki esnaftan çevrede iki katil olduğunu öğrenirler. Bu tedirgin edici habere rağmen yollarına devam eden çifti, rehberleri ile birlikte başladıkları tatillerinde kötü bir sürpriz beklemektedir.

 

İyi seyirler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

RÖPORTAJLAR

Emre Ahmet Seçmen: “Bu belgesel için 53 r...

Emre Ahmet Seçmen: “Bu belgesel için 53 r...

Fırat Sayıcı

Filiz Kuka: “Filmde ölüm bir amaç değil ...

Filiz Kuka: “Filmde ölüm bir amaç  değil ...

Fırat Sayıcı

Cüneyt Karakuş: "Bu filmde ses rengi...

Cüneyt Karakuş: "Bu filmde ses rengi...

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter