Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema tv'de günün öne çıkan filmlerini sizler için seçti...

CNBC-E / 20:00 / Bazıları Sıcak Sever

 

Yönetmen: Billy Wilder

 

Oyuncular: Marilyn Monroe, Tony Curtis, Jack Lemmon

 

Tür: Komedi, Romantik, Polisiye

 

Kariyerlerinde zorlanan iki Chicago’lu caz müzisyeni Joe ve Jerry 1929’da yaşanan bir katliamın iki tanığı olmuş, kendilerini gören gangsterlerden de canları pahasına kaçmışlardır. Kasabayı terk etmek ve yeni bir iş aramak durumunda kaldıkları için Miami’de bir kadınlardan oluşan bir müzik grubuna katılıp gizlenmek onlara fazlasıyla cazip gelmiştir. Kadın gibi giyinip Josephine ve Daphne adını alan ikilinin önlerinde atılmak üzere oldukları oldukça tuhaf bir serüven vardır.

 

 

TV 8 / 21: 00 / Çifte Tehlike

 

Yönetmen: Bruce Beresford 

 

Oyuncular: Ashley Judd, Tommy Lee Jones 

 

Tür: Aksiyon

 

Kusursuz bir hayatı olan Libby Parsons günün birinde kocasının ortadan kaybolmasıyla birlikte cinayetle suçlanır ve hapse girer. Yıllar sonra şartlı tahliye ile salıverilir ve kayıp kocasının başına gelenleri bulmak ve kendini temize çıkarmak için çalışmaya başlar. Zamanla hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ve aldatıldığını fark eder.

 

 

TRT 1 / 21:40 / Amistad

 

Yönetmen: Steven Spielberg

 

Oyuncular: Anthony Hopkins, Nigel Hawthorne, Morgan Freeman

 

Tür: Dram, Tarihi

 

Film, 1839 yazında Küba Sahillerinden hareket eden ve içerisinde tutuklu Afrikalı köleleri taşıyan La Amistad gemisinin yolculuğuna başlamasıyla açılır. Cinque isimli bir adamın gemiden söktüğü bir çiviyle prangalarını açar ve birçok arkadaşını aynı şekilde özgür bırakır. Böylece gemide esaslı bir isyan başlamış olur. Akabinde gemi mürettebatı ve köleler arasında başlayan savaş mürettebattaki birçok kişinin ölümüyle sonuçlanır. Sağ kalan iki kişi ise köleleri istedikleri yere götürmek zorundadır. Ancak yolculuk esnasında karşılaşacakları bir Amerikan savaş gemisi tarafından yakalanacak, ardından da bu suçlar sebebiyle yargılanmaya başlayacaklardır. 

 

 

 

FOX TV / 00: 30 / Tepenin Gözleri

 

Yönetmen: Alexandre Aja

 

Oyuncular: Aaron Stanford, Kathleen Quinlan, Vinessa Shaw, Emilie de Ravin

 

Bob ve Ethel evlilik yıldönümlerini kutlamak için büyük bir aile tatili planlarlar. İki kızları Lynnve Brenda, oğulları Bobby, damatları Doug ve minik torunları ile unutulmaz bir Kaliforniya yolculuğu yapacaklardır. Ancak onların mutluluk çemberi kurdukları karavanları ailenin diğer bireylerine aynı duyguları yaşatmaz. Lynn bebeği için endişelenmekte, diğerleri ise arkadaşlarından ayrıldıkları için zannedildiği kadar mutlu olmamaktadırlar. Yine de tatil unutulmaz bir maceraya dönüşür. Mahsur kaldıkları ıssız çöl, Amerikan hükümetinin bir zamanlar yasadışı nükleer araştırmalarına ev sahipliği yapmıştır. Toz ve toprağın yanı sıra madenlere terkedilmiş, kana susamış mutantlar da hükümetten hatıra kalmıştır.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter