Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema tv'de günün öne çıkan filmlerini sizler için seçti...

TV 8 / 21:00 / Hayalet

 

Yönetmen: Jerry Zucker

 

Oyuncular: Patrick Swayze, Demi Moore, Whoopi Goldberg,Tony Goldwyn, Rick Aviles, Vincent Schiavelli 

 

Tür: Fantastik, Dram, Romantik

 

 

Biri bankacı diğeri ise bir sanatçı olan Sam (Patrick Swayze) ve Molly (Demi Moore) birbirlerine son derece aşık, mükemmel bir çifttir. Manhattan’da yaşayan çift yeniden elde geçirdikleri yeni dairelerinin mutluluğu içindeyken başlarına trajik bir olay gelir ve bir gece evlerine dönerken onları soymak isteyen bir hırsız Sam’i vurup öldürür. Bu ani ölüm, ruhu henüz ebedi yolculuğuna çıkmaya hazır olmayan Sam’i gafil avlar. Genellikle tüm ölenlerin yaptıkları gibi öbür dünyaya gitmez ve bu dünyada kalır. O, artık bir hayalettir. Çalınan cüzdan yüzünden Molly’nin hala tehlikede olduğu bilen ve bunu sevdiği kadına haber vermek isteyen Sam, artık bir bedene sahip olmadığı için bir türlü Molly’ye ulaşamaz. Bunu başarmasının tek yolunun bir medyum kullanmak olduğunu düşünen genç adam, hayatının dul kadınlara ölmüş kocalarından mesajlar vererek kazanan Oda Mae Brown (Whoopi Goldberg) adında bir medyum bulur. Kendi medyumluk güçlerine bile inanmayan Oda’yı ikna etmesi zor olsa da sonunda bunu başarır . Oda’nın uyarmaya çalıştığı Molly, kadının anlattıklarına inanmakta güçlük çeker ve ancak Sam’ın ona Oda vasıtasıyla ilettiği özel hayatlarına ait bazı ipuçları sayesinde nihayet ikna olur. Gösterime çıktığı 1990 yılının en çok iş yapan filmi olan ‘Hayalet’ En İyi Film, En İyi Kurgu ve En İyi Şarkı dalında aday olduğu Oscar ödüllerinden birini Whoopi Goldberg’e getirdi. Ayrıca filmin senaryosu da bir Oscar kazandı.




CNBC-E / 22:00 / Sevimli Mahkum


Yönetmen: Vittorio De Sica

Oyuncular: Peter Sellers, Victor Mature, Britt Ekland

Tür: Komedi, suç


Lakabı "Tilki" (İng:Fox) olan ünlü bir İtalyan soyguncu (Peter Sellers) Kahire'den çalınan büyük miktardaki altın külçelerini Roma'ya getirmek üzeredir. Polisi yanıltmak ve altınları kamufle etmek için kendisini bir Yeni Dalga film yönetmeni, diğer çete elemanlarını da film ekibi olarak tanıtarak bir İtalyan balıkçı kasabasında sözde bir filmin çekimlerine başlarlar.




TRT 1 / 22:05 / Leon


Yönetmen: Luc Besson


Ouncular: Jean Reno, Gary Oldman, Natalie Portman 

Tür: Polisiye, Dram, Gerilim, Aksiyon


Masum bir kız ve bir katil. Birbirlerinden başka kaybedecek hiçbir şeyleri yok. Erkek duygusuzca öldürüyor. Zayıf noktasını sadece 12 yaşındaki bir kız biliyor.

12 yaşında New York’ta yaşayan Mathilda, üvey ailesinin yanında sevimsiz bir yaşamı paylaşmaktadır. Babası, iki taraflı oynayan bozulmuş polis için uyuşturucu saklamaktadır. Mathilda’yı kaçıp gitmekten tek alıkoyan küçük erkek kardeşidir. Bir gün, tüm ailesinin katledeildiği zaman alışverişte olan Mathilda şans eseri hayatta kalır ve en çok ihtiyacı olduğu sırada Léon’un dairesine saklanarak kendini kurtarır.



KANALTÜRK / 23:50 / Drakula

 

 

Yönetmen: Francis Ford Coppola

 

Oyuncular: Gary Oldman, Winona Ryder, Keanu Reeves, Anthony Hopkins

 

Tür: Dram, Korku, Romantik

 

Genç bir avukat olan Jonathan Harker, görevi gereği Doğu Avrupa’da küçük gizemli bir kasabaya gelir. Burada ölümsüz vampir Drakula tarafından kaçırılan Harker, onunla birlikte Londra’ya gitmek zorunda kalır. Drakula, Harker’ın nişanlısı Mina’nın fotoğrafını görerek etkilenmiş ve genç kızı ele geçirmek istemektedir. Önce Mina’nın yakın arkadaşı Lucy’i ele geçiren Drakula’ya karşı Lucy ve arkadaşları direnmeye çalışacaklardır.

 

İyi seyirler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter