Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Günün öne çıkan filmlerini sizler için seçtik.

ATV / 20:00 / Kurtlar Vadisi Filistin

 

Yönetmen: Zübeyr Şaşmaz

 

Oyuncular: Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Erdal Beşikçioğlu, Nur Aysan

 

Tür: Aksiyon

 

 

Gazze'ye insani yardım malzemeleri götürmeye çalışan gemilere yapılan kanlı baskın üzerine Polat Alemdar ve arkadaşları Filistin'e gitmiştir. Yapılacaklar bellidir: Bu baskının askeri planlayıcısı ve yürütücüsü olan İsrail'li komutan ele geçirilmelidir. 

 

Filistin'lilerle kurulan ilk temaslar sayesinde hedefine adım adım yaklaşmaya çalışan Polat Alemdar'ı bazı sürprizler beklemektedir. Hedeflerindeki kişi olan Moşe Ben Eliezer'in kural tanımaz gaddarlığı ve teknolojik imkânları işleri zorlaştırmaktadır. Polat, Moşe'ye ulaşmaya çalışırken, Filistin'de masum insanların nasıl öldürüldüklerini görür. Moşe, köyleri yıkmakta, çocukları öldürmekte ve Polat'a yardım eden herkesi hapse atmaktadır. 

 

 

 

TV 8 / 21:00 / İlk Eşler Kulubü


Yönetmen: Hugh Wilson

 

Oyuncular: Goldie Hawn, Bette Midler, Diane Keaton

 

Tür: Komedi

 

 Oscar’a aday gösterilmiş, 3 ödül ve 3 adaylığı olan bir film… Üniversiteden ortak bir arkadaşlarının ölümü nedeniyle bir araya gelen 3 boşanmış kadın, kendilerini daha genç kadınlar yüzünden boşayan kocalarından intikam almaya karar verir. 

 

CNBC-E / 22:00 / Steamboy

 

Yönetmen: Katsuhiro Otomo

 

Oyuncular: Anne Suzuki, Manami Konishi, Katsuo Nakamuro, Masane Tsukayama

 

Tür: Anime

 

Alternatif bir gerçeklikte, Dünya, farklı bir teknolojik gelişim süreci sonucunda temelleri buhar teknolojisine dayalı askeri, jeopolitik ve sosyal yapılanmalara sahne olmuştur. 19. yüzyılın sonlarında Birleşik Krallık'ta yaşamakta olan dahi mucit Ray Steam, dedesi ve babası gibi, buhar gücü ile çalışan mekanik harikalara imza atmaktadır. Ancak, Ray'in dedesi Lloyd ile birlikte sürdürdüğü mütevazi yaşamı eline geçen tuhaf bir metal top ile alt üst olur. Tüm ulusa yetecek derecede yüksek bir enerji kapasitesine sahip bu buhar topu çoktan farklı güç gruplarının ilgisini çekmiştir. Kendisini bir anda buhar topunu elde etmek isteyen farklı çıkar gruplarının ideolojileri ve planlarının arasında bulan Ray bir yandan da ailesindeki iç hesaplaşmalarla yüzleşmek zorunda kalacaktır.

 

 

KANALTÜRK / 23: 15 / Bir Zamanlar Amerika'da 

 

Yönetmen: Sergio Leone

 

Oyuncular:  Robert De Niro, James Woods, Elizabeth McGovern, Joe Pesci, Burt Young

 

Tür: Suç, Drama

 

 

1920'li yılların New York'unda birlikte büyüyen David 'Noodles' Aaronson ve arkadaşları, 30’larda en azılı gangsterler olarak fırtına gibi eserler ancak zamanla dağılmaya başlarlar. Fakat 60’ların sonunda Aaronson New York’a geri dönecek ve geçmişiyle yüzleşecektir.

 

Birlikte büyüyen bir grup Yahudi arkadaşın, gangster dünyasına adım atmasıyla geçirdiği aşamaları ve sonrasını konu edinen film, Spagetti Western’lerle ünlü Sergio Leone’nin çoğu İtalyan bir ekiple, bir çok sahnesini Avrupa’da çektiği bir yapım.

 

 

 

İyi seyirler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

RÖPORTAJLAR

Filiz Kuka: “Filmde ölüm bir amaç değil ...

Filiz Kuka: “Filmde ölüm bir amaç  değil ...

Fırat Sayıcı

Salvatore Schirmo: "İtalyan sineması...

Salvatore Schirmo: "İtalyan sineması...

Fırat Sayıcı

Cüneyt Karakuş: "Bu filmde ses rengi...

Cüneyt Karakuş: "Bu filmde ses rengi...

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter