Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Star'dan 3+1 geliyor

Star'dan 3+1 geliyor
Üye: Drama Queen Siz sıkılmadınız mı BKM Mutfak oyuncularının her yerde karşınıza çıkmalarından? Çok Güzel Hareketler tamam çok güzel hareketti de sonra birlikte film çektiler filan ekipçe, izledik, beğendik, neşelendik, Neşeli Günler'den bahsediyorum. Sonra çeşitli dizilerde ve filmlerde yine ayrı ayrı ''serpiştirilmiş'' şekilde rastladık, izledik. Bu arada Vodafon reklamlarında izledik, izlemeye devam ediyoruz hepsini. Bazılarımız gülüyor olabilir onlara tamam ama birilerini ''göze sokar'' gibi fazlaca görünce televizyonda insan, durum sevimli olacağına ''kabak tadı'' veriyor.

Neredeyse bizim mutfakta, banyoda, salonda vs. odalarımızda karşımıza çıkacaklar hissi oluyor, bu da benim hiç hoşuma gitmiyor. Şimdi de Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak üçü bir arada yani talk show sunacaklar. Gündemdeki konuları ele alıp bizi güldürecekler. Endemol Türkiye'nin yapımcısı olacağı talk show programı bu ayın içinde Star Tv ekranlarında olacak ve biz yine Çok Güzel Hareketler'in ''uzantılarını'' izlemek zorunda kalacağız!

 



 

90'lardan haber var

 

Birol Güven bir kaç ay önce açıklamıştı, 80'ler dizisinin başarısından sonra 90'lar'ı da yayınlayacağını biliyoruz. Şimdi oyuncu seçmeleri ve görüşmeleriyle uğraşan Birol Güven geçen günlerde Twitter'dan haber verdi. Ferhan ve Derya Şensoy'un yine kendi adlarını taşıyan kızları Derya ve Ferhan Şensoy diziye dahil oldular. Twitter'dan duyuruda da bulundu Birol Güven ayrıca ve 90'larda yaşamış olanlardan o günlere dair istekleri, fikirleri olanların ekipteki arkadaşlarının adreslerini de vererek kendileriyle paylaşmalarını istedi. 80'ler tuttu diye 90'lara gerek var mıydı, bence yoktu ama bakalım 80'ler kadar izlenebilir bir dizi olabilecek mi 90'lar.

 



 

Yalan Dünya haberleri yalan mı?

 

Gülse Birsel en sonunda dayanamadı açıkladı; ''Twitter'da yine 'Yalan Dünya bitiyor' geyiği çıkartmışlar galiba. Twitter kullananlar benim ağzımdan şunu yayınlarlarsa pek sevinirim: ''İkide bir ilgi çekmeye çalışan arkadaşlarınçıkarttığı Yalan Dünya bitiyor dedikodusu deli saçmasıdır. Sadece bu sene değil gelecek sene de yayındayız, neşeliyiz. Sevgiler, Gülse Birsel'' nokta! 


Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim!






Ben Onu Çok Sevdim'e bir ünlü daha girdi

 

Adnan Menderes'in sevgilisi Ayhan Aydan'la olan ilişkilerini, eşi Berrin Menderes ve o dönemin siyasi havasından da görüntüler izleyeceğimiz, diziden parça parça görüntülerin de zaman zaman ekranlardan yayınlanmasıyla sürekli yakında başlayacağı (yaklaşık 6 aydır) söylenen dizimiz Ben Onu Çok Sevdim'in kadrosuna Kerem Alışık da katıldı. Daha önce Fatin Rüştü Zorlu'yu canlandıracağı söylenen Erdak Bilingen'in yerine geliyor Alışık. Muhsin Ertuğrul için de Levent Öktem düşünülmüştü sonra Zafer Diper'le anlaşıldı. Zaten biliyorsunuzdur, Berrin Menderes'i de İclal Aydın oynayacaktı. Hatta Aydın bu proje için çok heyecanlanmıştı, Twitter üzerinden setteki çalışmalarından kareleri paylaşıyordu takipçileriyle. Ama ilerleyen günlerde dizinin başlama tarihiyle ilgili sıkıntılar yaşanınca İclal Aydın vazgeçmişti. Onun yerine de İdil Fırat'la anlaşıldı. Daha dizi başlamadan bu kadar giren çıkan isimle anılan bu projenin çok hayırlı olacağını sanmıyorum. Zaten diziyi merak da etmiyorum. Aynı ''başlıyorrr, başlayacakkkk, çok yakındaaa'' denen dizi Tozlu Yollar'ı merak etmediğim gibi. Yazık o dizinin ilk bölümü için de 4 Milyon Liraya mal olduğu söyleniyor. 1967'lerde yaşanan bir aşk hikayesini konu alan, Uşak, Ayvalık, Bolu, Tekirdağ, Edirne ve İstanbul'da Özer Kızıltan'ın yönetmenliğinde çekilen Tozlu Yollar nihayet yarın(10 Mart) saat 20:00'da ATV'de başlıyor. Müziklerini Kıraç'ın yaptığı dizide Pınar ve Tayfun'un engel tanımaz aşkı, Fikret'in abisinin intikamını almak için harekete geçmişken hiç beklemediği bir anda Feraye'ye âşık olması, kardeşinin intikamını almak isteyen ablanın namusundan vazgeçmesi ve altı kadının iktidar ve güç savaşı anlatılıyor. Yapımcılığını Stil Medya'nın sahibi Ahmet Bayram üstlenmiş ve 3 yıldır da bu dizi için hazırlanıyormuş. Ben çok ihtimal vermiyorum ama temennim bahsettiğim bu iki dizinin de tutmasından yana tabii ki. Masraf yapılıyor, emek harcanıyor, aylardır hazırlanılıyor. Kanallar da kendi yayın biçimlerini diziler üzerinden kurmaya ve devam ettirmeye kararlı gözüküyorlar. Durum böyle olunca da yapım şirketleri buna göre hareket etmek zorunda kalıyorlar. Gönül ister ki emekler, zaman ve para boşa gitmesin...

 




 

Mint Yapım'dan Gizli Patron

 

Birol Güven bir yandan 90'lar dizisi üzerinde çalışırken bir yandan da Hamdi Alkan'la birlikte yeni bir dizinin çalışmalarına girişti. Show Tv'de yayınlanacağı söylenen dizinin başrolünde Furkan Palalı'nın oynayacağı söylenen Gizli Patron bir romantik komedi.Varlıklı bir ailenin iyi eğitim almış, en iyi okullarda okumuş, en güzel otomobillere binmiş oğlu, okulunu bitirip yurda dönmesiyle babasının holdingde bir oda beklerken, babası onu, “İşi en alttan öğreneceksin” deyip fabrikasında işe başlatır.Kimliği gizli tutulan genç veliaht, hayatının aşkını bu fabrikada bulur. Furkan Palalı’nın oynayacağı gizli patronun gönlünü kaptırdığı işçi kız, aynı zamanda kız sendika lideridir. Eski Türk filmi kokusu mu aldım ne?


Ben Burdan Atlarım


Evetttt yepyeni bir yarışma daha geliyor. Yapımcısının Med Yapım olduğu bu yarışmada 18 ünlü isim yarışacak. Yayınlandığı ülkelerde büyük ilgi gördüğü söylenen Ben Burdan Atlarım'da yarışacak ünlüler Asena, Sema Çelebi, Şener Üşümezsoy, Tuğba Özay, Verda Penso, Flaş TV Ana Haber Spikeri Gökhan Taşkın ve Tolga Karel’in eşi Günay Musayeva.Konusunda uzman üç ismin jüri üyeliği yapacağı “Ben Burdan Atlarım”da yarışmacılar, uzmanlardan aldıkları eğitimden sonra olimpik özelliklere sahip atlama havuzuna çeşitli yüksekliklerdeki tramplenlerden atlayacak.Her hafta jüri üyelerinden en düşük puan alanın eleneceği yarışmayı birinci tamamlayacak kişi, para ödülünün de sahibi olacak. Yarrışma on hafta sürecek. 



Yarışma programları bir şekilde izleniyor. Dizilerden sıkılanlar yarışmalara kayıyor. Maksat kafa boşaltmak, eğlenmek olunca, dizilerden de eski tat alınamayınca normal sonuç budur tabii.



Tavsiyelerime devam tabii ki...

 

1: Operasyon Argo'yu tabii ki izledim ve çok da beğendim. Ben Affleck'i zaten severim, yönetmenliğinin iyi olduğunu da bu filmle kanıtladı. Ama Operasyon Argo'da filmin yanında müzikleri de dikkatimi çekti ve ben de biraz araştırdım. Meğerse o müzikler benim çok sevdiğim İncesaz grubunun kurucu üyesi, aynı zamanda yine sesine bayıldığım Dilek Türkan'ın da eşi olan Derya Türkan'a aitmiş. O günden bu yana Argo'nun müziklerini dinliyorum.



2: Bana göre ''zekanın dibi''ne sahip insan, yönetmen Leos Carax'ın son filmi Holy Motors illaki de izlenmesi gereken bir film. Müthiş kelimesi bence yetersiz. Ölümle son bulacak yaşama, yaşamın içinden ölüme çok farklı bir bakış atmış Carax. ''Film işte, vakit geçirmelki, izler geçerim, üstünde çok düşünmem'' diyenlerdenseniz Holy Motors size göre değil, baştan söylemeliyim. 24 yaşında yönetmenliğini yaptığı ilk filmi Boy Meets Girl'ünü ve Pola X'ini çok merak edip ''henüz ulaşamadığım filmler'' adıyla ''bir an evvel izlenmesi gerekli filmler'' kategorime koyduğum Leos Carax filmleri ve Holy Motors izlenmeden ölünmemeli! 



Filmlerle ve müzikle dolu bir hafta sonu olsun...

 

 

Drama Queen

 

twitter.com/yazmakiyigelir

 

Diğer yazıları için tıklayınız

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

RÖPORTAJLAR

Emre Ahmet Seçmen: “Bu belgesel için 53 r...

Emre Ahmet Seçmen: “Bu belgesel için 53 r...

Fırat Sayıcı

Seda Aktaş: “Kitlesel fonlama, film üreti...

Seda Aktaş: “Kitlesel fonlama, film üreti...

Fırat Sayıcı

Salvatore Schirmo: "İtalyan sineması...

Salvatore Schirmo: "İtalyan sineması...

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter