Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

KRİSTAL KAYISI İÇİN SON 3 GÜN!

KRİSTAL KAYISI İÇİN SON 3 GÜN!
2010 yılından beri aralıksız olarak düzenlenen 7. Malatya Uluslararası Film Festivali Ulusal Uzun Film, Kısa Film ve Uluslararası Uzun Film Yarışması’na başvuru yapmak için son 3 gün!

Malatya Valiliği’nin koordinasyonunda, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunda,  Malatya Kayısı Araştırma-Geliştirme ve Tanıtma Vakfı tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Başbakanlık Tanıtma Fonu Kurulu, Battalgazi Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi, Fırat Kalkınma Ajansı ve İnönü Üniversitesi’nin destekleri ile düzenlenen 7. Malatya Uluslararası Film Festivali’ne yarışmacı olarak katılım için son başvuru tarihi: 23 Eylül 2016


Büyük ödülün 150.000 TL olarak belirlendiği Malatya Uluslararası Film Festivali Ulusal Uzun Film Yarışmasına başvurusu yapmak için başka festivallere katılmış ya da ödül almış olmak engel teşkil etmiyor.


Katılımcıların festivalin www.malatyafilmfest.org.tr adresli web sitesinde yer alan Festival Yönetmeliği’ni dikkate alarak başvuru formunu ve formda istenen tüm materyalleri 23 Eylül 2016 günü mesai bitimine kadar Festival Koordinasyon Merkezi’ne göndermeleri gerekiyor.


 

Ön jürinin değerlendirmesi sonucunda yarışmaya kabul edilen filmler 4-10 Kasım tarihleri arasında ana jürinin karşısına çıkacak ve film sahiplerine ödülleri 10 Kasım 2016 Perşembe gecesi düzenlenecek Festival Ödül Töreni’nde takdim edilecek. 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

RÖPORTAJLAR

Filiz Kuka: “Filmde ölüm bir amaç değil ...

Filiz Kuka: “Filmde ölüm bir amaç  değil ...

Fırat Sayıcı

Aziz Alaca: “Kısacıların birçok uzuncudan...

Aziz Alaca: “Kısacıların birçok uzuncudan...

Fırat Sayıcı

Cüneyt Karakuş: "Bu filmde ses rengi...

Cüneyt Karakuş: "Bu filmde ses rengi...

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter