Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Emrah Serbes: Behzat Ç. bu sezon bitiyor

Emrah Serbes: Behzat Ç. bu sezon bitiyor
Behzat Ç.'nin senaristi Emrah Serbes, "Yakında hepimizi buzlayacaklar, bira şişeleri de buzlanmaya başladı. Seyircimizden çekindiklerinden ipimizi çekemiyorlar" dedi. Serbes, dizinin Haziran 2013'te final yapacağını söyledi.

Behzat Ç.'nin senaristinden dizinin sevenlerini üzecek açıklama geldi. tv8'de yayınlanan 'Böyle Bir Şey Var mı?' programına katılan Serbes, "Bizim sülalemiz rahat, ben de sonuna kadar konuşuyorum. Yakında hepimizi buzlayacaklar, bira şişeleri de buzlanmaya başladı. Yapmak isteselerdi daha önce ipimizi çekerlerdi. Bizim seyircimiz kıyamet koparmayı seviyor. Seyircimizden çekindiklerinden ipimizi çekemiyorlar" dedi.

 


Haziran ayında bitiyor


Bahzat Ç.'nin bu sezon final yapacağını söyleyen Serbes, "Haziran’da Behzat Ç. bitiyor. Kitaplar bana rağmen satıyor. Çok satılabilecek kitaplar değil ama şimdi 20 bin satıyor. Bizim seyircimiz bir yandan diziyi seyrediyor bir yandan da tivit atıyor. Bir kişi on kişi seyrediyormuş gibi ses çıkarıyor. Behzat’ın evlenmesini iki hafta önce kararlaştırmıştık, bir milletvekili açıklama yaptı ve tam da o sırada Behzat’ın evlendiği bölüm denk geldi. Savcının ölümü daha önce tasarlanmıştı. Danıştığım polisler oldu. Kırk yılda bir, bir devlet görevlisi Diyarbakır’da doğruyu söyledi başına gelmedik kalmadı. Üçüncü bir kitap hazır ama dizi bittikten sonra yayımlamayı düşünüyorum. Behzat Ç’in Ç’sinin ne olduğunu belki açıklayacağız" dedi.

 

Etiketler: behzat ç., emrah serbes,

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter