Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Buğra Gülsoy Bade işçil'le yakınlaştı mı?

Buğra Gülsoy Bade işçil'le yakınlaştı mı?
On ay önce evlendiği Burcu Kara ile boşanma aşamasında olan Buğra Gülsoy'un adı eski sevgilisi Selen Soyder'den sonra şimdi de "Kuzey Güney" dizisindeki rol arkadaşı Bade İşçil ile aşk dedikodularına karıştı.

 İddiayı ortaya atan isim İzzet Çapa'nın yazarlarından gamlı baykuş oldu. Dizide son aylarda senaryo gereği sık sık öpüşen ikilinin gözlerden uzak ilişki yaşadığı ama setteki arkadaşlarının bu duruma şahit olduğuna dem vuran gamlıbaykuş yazısında şu satırlara yer verdi:

 

"Buğra 10 ay önce evlendiği eşi Burcu Kara'yla boşanma kararı almış. Çift bu kararın sebebini açıklamayınca doğal olarak ortaya bir çok yerli yersiz teori atıldı. Beni asıl ilgilendiren Buğra'nın bu kararı aldıktan sonra yaptıkları. Duyduğuma göre Gülsoy hiç vakit kaybetmeden yeni bir ilişkinin tohumlarını atmış. Üstelik gönlünü kaptırdığı kişi de Kuzey Güney'in bir başka starıymış. Hatta denen o ki Buğra ve bu 'bade'm gözlü güzel set arkasında öpüşürken bile görülmüş. Kim bilir belki de işlerine çok bağlı bu iki yıldız dizideki bir sahnenin provasını yapıyorlardır, yorumu sizlere bırakıyorum."

 

Bade anında yalanladı


Ancak Bade İşçil iddiaları jet hızıyla twitter sayfasından yalanladı. İşçil, "Buğra Gülsoy ile hakkımda çıkan dedikoduların hiçbir gerçeklik payı yoktur" açıklamasıyla daha gazete sayfalarına düşmeden yalanladı.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter