Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Türkler, Angelina için kuyruğa girdi

Türkler, Angelina için kuyruğa girdi
Angelina Jolie’nin, Türkiye ziyareti sırasında ünlü cerrah Prof. Dr. Yaman Tokat’a raporlarını gösterip, “Kurtarın beni” dediği iddia edildi. Dün çok sayıda vatandaş Tokat’ın çalıştığı hastaneyi arayarak, “Jolie’ye karaciğerimi bağışlamak istiyorum” dedi.

 

Gaziantep ve Kilis’teki kamplarda kalan Suriyeli mültecileri ziyaret  için 13 Eylül’de Türkiye’ye gelen ünlü aktirist Angelina Jolie’nin Hepatit-C yüzünden karaciğerinin iflas ettiği iddiası Türk kamuoyunda da büyük yankı uyandırdı. Geçtiğimiz günlerde ABD’de yayımlanan tabloid gazete National Enquirer’in acil olarak ünlü aktrise karaciğer naklinin yapılmasını öne sürmesinin ardından Jolie ilgili bir iddia daha ileri sürüldü.

 

TÜRKLER DEVREDE

 

Büyük yankı uyandıran haberin ardından dünyaca ünlü cerrah Prof. Dr. Yaman Tokat’ın görev yaptığı Florence Nightingale Hastanesi’nde dün oldukça hareketli saatler yaşandı. Basın mensuplarının ulaşmaya çalıştığı Tokat konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, çok sayıda vatandaş hastaneyi arayarak haberin doğruluk payını sordu, “İddia doğru ise Angelina Jolie’ye karaciğerimi bağışlamak istiyorum” dedi. Vatan'ın haberine göre; hastanenin telefonlarına ünlü aktirise karaciğerini bağışlamak isteyenler sebebiyle uzun süre ulaşılamadı.

 

Etiketler: angelina jolie

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter