Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Stewart'a şok! İhanet pahalıya patladı!

Stewart'a şok! İhanet pahalıya patladı!
Kendisi gibi oyuncu sevgilisi Robert Pattinson'ı aldatan Kristen Stewart'ın kariyeri tehlikeye girdi.

 

Sevgilisini aldattığı ortaya çıkan Kristen Stewart'ın kariyeri bu durumdan çok çekeceğe benziyor. Alacakaranlık'taki rol arkadaşı olan sevgilisi Robert Pattinson'ı, rol aldığı Pamuk Prenses ve Avcı filminin evli ve çocuklu yönetmeni Rupert Sanders ile aldattığı ortaya çıkan Kristen Stewart, filmin devamında rol alamayacak.

 

Dedikodulara göre, Sanders'ın karısı Liberty Ross, yönetmenin Kristen Stewart ile birlikte çalışmasını istemediği için yapımcı firma Universal, filmin devamında Stewart'a rol vermeyecek. Bu sebeple de film, avcı rolündeki Chris Hemsworth'a odaklanacak.

 

6 Eylül'de gerçekleşecek olan MTV Video Müzik Ödülleri'nde hem Kristen'in hem de ihanet ettiği sevgilisi Robert Pattinson'ın  katılımı bekleniyor. İhanet ortaya çıkmadan önce yapılan organizasyona göre, ikilinin birlikte bir ödülü sunmaları gerekiyor. Şimdiyse ne olacağı belli değil. MTV yetkileri ikilinin beraber sahneye çıkmasından yana olmadığı gibi Kristen Stewart'ın tek başına sahneye çıkmasından da yana değil çünkü seyircinin ve Robert Pattinson hayranlarının tepkisinden korkuyorlar.

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter