Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Saadet Işıl Aksoy'dan "figüran" haberlerine isyan: Başrol sıralamasında dördüncüyüm

Saadet Işıl Aksoy'dan "figüran" haberlerine isyan: Başrol sıralamasında dördüncüyüm
Saadet Işıl Aksoy, rol aldığı 'Twice Born' adlı filmle uluslararası bir başarı elde ettiği halde kendisi için "figüran" diyenlere isyan etti.

Saadet Işıl Aksoy, Penelope Cruz gibi dünyaca ünlü yıldızlarla birlikte kamera karşısına geçtiği "Twice Born" adlı sinema filminde figüran olduğu yönünde çıkan haberlere isyan etti. Cruz ile festivallerde kırmızı halıda yan yana poz vermiş olduğu halde bu tür haberlerle muhattap olmaktan yorulduğunu ifade eden Aksoy, "Başrol sıralamasında dördüncüyüm. İnsanlar bu başarıya hak ettiği değeri vermiyor" dedi.

 

Toronto Film Festivali'ndeki basın toplantısında dünya basınına haber olan Saadet Işıl Aksoy, kendisini isyan ettiren haberlerin önüne geçebilmek için Facebook sayfasında hakkında dünya basınında çıkan övgü dolu haberleri ve makaleleri yayınladı. 2007'de ilk beyazperde deneyimi olan 'Yumurta' ile adını duyuran güzel yıldız, yönetmenliğini Sergio Castellitto'nun yaptığı ve Bosna Savaşı dönemini anlatan drama filmi Twice Born'da 'Aska' adlı karaktere hayat veriyor.

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter