Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Kristen Stewart ve Charlize Theron Pamuk Prenses'in galasında!

Kristen Stewart ve Charlize Theron Pamuk Prenses'in galasında!
Kristen Stewart ve Charlize Theron dün rol aldıkları 'Snow White and the Huntsman'in Londra Prömiyerine katıldı.

Etkinlik büyülü bir orman temasıyla süslenen Londra Leicester Square’de gerçekleşti. Charlize etkinliğe Dior Couture, Kristen ise Marchesa elbise ve Jimmy Choo ayakkabılarla katıldı.

 

Düz ayakkabı giymesine rağmen halıda yürümekte zorlandığı görülen Kristen filmin aksiyon sahnelerini çok etkileyici ve tatmin edici bulduğunu söylerken, Charlize şaka yollu olarak Kristen ile çalışmanın ‘Korkunç’ bir deneyim olduğunu söyledi.

 

Filmde kötü kalpli Kraliçe Ravenna’yı canlandıran Charlize filmde kendisine uygulanan yaşlandırma makyajlarının çok etkileyici olduğunu söyledi. Kimsenin doğuştan kötü olmadığını, çevrenin insanı kötüleştirdiğini söyleyerek karakterini sahiplenen Charlize, genel olarak filmden oldukça memnun olduğunu belirtti.

 

Yönetmen Rupert Sanders Charlize ve Kristen’ın Pamuk Prenses ve Kötü Kalpli Kraliçe olarak mükemmel bir çift oluşturduklarını düşündüğünü söyledi ve sözlerini sürdürdü; “Charlize ‘Monster’da çirkinleşerek Oscar kazanmıştı. Bu filmde de benzer bir çalışma yaptı. O olağanüstü bir aktris. Kristen ise benim için gerçek bir modern Pamuk Prenses oldu”

 

Filmde Avcı’yı canlandıran Avustralyalı aktör Chris Hemsworth çekimler sırasında Kristen’den kazayla bir yumruk aldığını ve aktrisin elinin oldukça ağır olduğunu söyledi.

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter