Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Harry Potter efsanesi devam edecek mi?

Harry Potter efsanesi devam edecek mi?
Bugüne dek 74 dile çevrilen, 450 milyon adet satan, 8 filme konu olan Harry Potter` serisinin dünyaca ünlü yazarı J. K. Rowling,`Harry Potter` efsanesinin efsanenin devam edebileceğinin sinyallerini verdi.

En çok satan kitaplar arasında saygın yeri olan Harry Potter romanlarının yazarı JK Rowling, ''Eğer güzel fikirler üretebilirsem, yeni bir Harry Potter kitabı yazabilirim'' diye konuştu.

 

Tüm dünyayı kasıp kavuran 'Harry Potter' serisinin son 7'nci ve son kitabı 'Harry Potter ve Ölüm Yadigarları' ile Harry Potter maceralarının edebiyat dünyasına kapılarını kapattığı belirtilmişti. Fakat usta yazardan gelen bu sözler, Potter hayranlarını ümitlendirdi.''Harry Potter romanlarının sonunun geldiğinin söylendiğini biliyorum. Ben de öyle düşünmekteyim. Fakat yazmayı çok seviyorum'' şeklinde konuşan yazar Rowling, aklına gerçekten yazmaya değer mükemmel bir fikir geldiğinde bunu romana dönüştürmekten de çekinmeyeceğini dile getirdi. Rowling'in Harry Potter serisi tüm dünyada 400 milyon kopya satarak hem kitabı hem de yazarını büyük bir üne kavuşturdu. ser, çocukların gözünden alabildiğine engin bir hayal dünyasına seslendiğinden son derece büyük bir ilgiyle okundu ve bir anda çok satan kitapların en başına yükseldi.

 

Rowling kitaptan edindiği 1 milyar doları aşan servetiyle bir kitap yazarak dolar milyarderliğine çıkan ilk kişi oldu ve Rowling aynı zamanda İngiltere'nin en zengin kadını unvanını elde etti.Bugüne dek 74 dile çevrilen, 450 milyon adet satan, 8 filme konu olan Harry Potter` serisinin dünyaca ünlü yazarı J. K. Rowling,`Harry Potter` efsanesinin efsanenin devam edebileceğinin sinyallerini verdi.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter