Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

"Gulyabani" şubat'ta vizyonda!

:: Videolar "Gulyabani" şubat'ta vizyonda!
Yapımını İrfan Tözüm’ün, yönetmenliğini Orçun Benli’nin üstlendiği korku ile komedinin iç içe geçtiği fantastik bir film olan “GULYABANİ” nin vizyon tarihi belli oldu. İlk olarak “Süt Kardeşler” filmi ile sinemada boy gösteren Gulyabani, bu sefer hem korkutacak hem de güldürecek.

Başrollerini Deniz Uğur, Ceyda Ateş, Melike Öcalan ve Didem Balçın’ın paylaştığı filmde dört  kadın, fantastik bir filmin senaryosunu yazmak üzere korku dolu bir ormanda yer alan av evine gider. Dört güzel Kadın, atmosferi soluyup mekanı keşfetmeye çalışırken, peş peşe beklenmedik olaylarla karşılaşırlar ve kendi korkuları ile yüzleşmek zorunda kalırlar.

 

Türk sinemasının 100. yılında izleyiciler ile buluşacak olan Gulyabani’nin çekimleri yaz aylarında, İstanbul’un değişik mekanlarında gerçekleştirildi. 40 kişilik ekibin gece gündüz çalıştığı, Holywood filmlerini aratmayan post produksiyon aşaması ise 6 aylık bir sürede tamamlandı.

 

Filmin kadrosunda Perihan Savaş, Kenan Ece, Mustafa Üstündağ, Hasan Küçükçetin, Sarp Bozkurt, Orhan Eşkın, Merve Oflaz, Serkan Genç gibi isimler de yer alıyor. Türk Sineması’nın efsane oyuncusu Cüneyt Arkın’ında sıra dışı bir rol ile yer aldığı Gülyabani’nin vizyon tarihi 28 Şubat 2014 olarak belirlendi.

Etiketler: gulyabani
1
2
3
4
dikey afis son

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter