Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya aşkı tam gaz!

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya aşkı tam gaz!
Çağatay Ulusoy ve güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın, sarmaş dolaş yakalanmasından sonra flaş bir iddia daha ortaya atıldı.

Çağatay Ulusoy ve güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın, sarmaş dolaş yakalanmasından sonra flaş bir iddia daha ortaya atıldı. Çağatay Ulusoy'un yeni bir karar aldığı ortaya çıktı. İşte Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya aşkından son iddialar.. Amerika’nın sevilen dizisi The O.C.’nin Türk versiyonu Medcezir’de başrolleri paylaşan Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy artık ilişkilerini gizlemiyor. 

 

Set ortamında yakınlaşan iki oyuncu, fotoğraflarının basına yansıması sonrası artık daha rahat. Dizi öncesi rol arkadaşı Taner Ölmez’le aynı evde yaşamayı planlayan Çağatay Ulusoy’un Serenay Sarıkaya’yla aynı eve taşınacağı konuşuluyor. İki sevgilinin şehirden uzak, güvenlikli bir sitede, bahçeli ve eşyalı bir ev aradığı iddia ediliyor. Serenay Sarıkaya ilişki öncesinde 3 bin dolara tuttuğu Kanyon’daki evinde kalıyordu.

 

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, ile sarmaş dolaş yakalandı. Geçen haftalarda Çağatay Ulusoy'un Serenay Sarıkaya ile birlikte ev tuttuğu iddisı da çok konuşulmuştu

 

Sürekli magazin muhabirlerinden kaçan genç çift, faka basmamak için Tuzla'da bir ev de tutmuştu. Ancak Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy yine de yakalanmaktan kurtulamadı. İkilinin aşk kanıtlarını ortaya koyan ise bu kez gazeteciler değil hayranlarıydı! Genç oyuncuların hayranları, önceki gün ikilinin dizi setini ziyaret etti. Etrafta kimsenin olmadığını zanneden Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy ise çekimlere ara verilince soluğu bir köşede aldı.

 

Baş başa romantik anlar yaşayan genç çift, sarmaş dolaştı. Bu anları görüntüleyen Sarıkaya ve Ulusoy hayranları da; fotoğrafları sosyal medyadan yayınladı. Bu arada evli işadamı Murat Süğlün ile birlikte olan Serenay Sarıkaya, bu yasak aşk ortaya çıktıktan sonra ilişkisine nokta koydu. Sarıkaya, ayrılığın ardından bir süredir gizli gizli görüştüğü rol arkadaşı Ulusoy'la aşk yaşamaya başladı.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ ÖDÜLLERİ SAHİ...

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ ÖDÜLLERİ SAHİ...

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter