Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün sinema

Tv'de bugün sinema
Popüler Sinema sizin için seçiyor.

TV 8 / 20:15 / Son Tünel

 

Yönetmen: Erik Canuel

 

Oyuncular: Michel Cote, Jean Lapointe, Christopher Heyerdahl 

 

Tür: Suç, Dram

 

Hapisten yeni çıkmış bir sabıkalı, emekli olmadan önce eski çetesiyle son bir soygun yapmanın hayalini kurmaktadır. Elektrik idaresinin çalışanları numarası yapan çete, bir banka kasasının altına doğru bir tünel açar. 

 

 

TV 2 / 21:30 / Hırçın Sevgilim

 

Yönetmen: Yann Samuell

 

Oyuncular: Elisha Cuthbert, Jesse Bradford, Austin Basis

 

Tür: Komedi, Dram, Romantik

 

 

Çekingen ve idealist bir üniversite öğrencisi olan Charlie hayatında hiç âşık olmamıştır. Güzel ve etkileyici Jordan’ın hayatını kurtarmasıyla Charlie için her şey değişir. Jordan, Charlie’yi alışılmadık bir flört dönemine zorlar. Charlie’nin bu harika kızın kalbini kazanmak için kaç sınavdan geçmesi gerekecektir?

 

 

 

KANALTÜRK / 21:40 / Müşteri

 

Yönetmen: Joel Schumacher

 

Oyuncular: Tommy Lee Jones, Mary-Louise Parker, Susan Sarandon, Brad Renfro, Anthony LaPaglia

 

Tür: Suç, Dram, Gizem, Gerilim

 

John Grisham'ın kitabından uyarlanmış bu film, on bir yaşındaki Mark Sway , bildikleri ve asla söylemeyecekleri arasında bölünmüş durumdadır. Eğer Mark, çete hakkında bildiklerini ortaya koyarsa kiralık bir katil onu öldürecektir. Hırslı federal savcı Mark'a bildiklerini anlatması için baskı yapar. Mark ölümcül bir oyunun pençesindedir ve şimdi onun tek dostu, kendi ve kariyerini onun için tehlikeye atan cesur avukattır.

 

 

TRT 1 / 21:45 / Kara Şövalye

 

Yönetmen: Christopher Nolan

 

Oyuncular: Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart, Michael Caine, Maggie Gyllenhaal, Gary Oldman, Morgan Freeman, Cillian Murphy

 

Tür: Aksiyon, Suç, Gerilim, Dram

 

Batman, Teğmen Jim Gordon ve Bölge Savcısı Harvey Dent’in yardımlarıyla, şehir sokaklarını sarmış olan suç örgütlerinden geriye kalanları temizlemeye girişir. Bu ortaklığın etkili olduğu açıktır, ama ekip kısa süre sonra kendilerini, Joker olarak bilinen ve Gotham şehri sakinlerini daha önce de dehşete boğmuş olan suç dehasının yarattığı karmaşanın ortasında bulurlar.

 

İyi seyirler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter