Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema sizin için seçti.

KANALTÜRK / 19:50 / Haydut

 

Yönetmen: Barry Levinson

 

Oyuncular: Bruce Willis, Cate Blanchett, January Jones, Billy Bob Thornton, Barry Levinson

 

Tür: Polisiye, Komedi, Dram

 

Eski bir suçlu olan ve hapishaneden kaçan Joe ve en yakın arkadaşı Terry'nin hayattaki tek hayalleri Meksika'ya kaçabilecek yeterli parayı bulabilmek ve burada yeni bir yaşama başlayabilmektir. Bu hayalleri için son kez suç işleyecek olan ikili gözlerine kestirdikleri bir bankayı soymaya karar verirler, planları ise bir hayli ilginçtir. Bankada çalışan memurlardan birini işte olmadığı bir akşam rehin alan ikili, ertesi sabah memurla birlikte bankaya giderler ve böylece ilgi çekmeyeceklerdir. Her şey yolunda gider ve hırsızların yaptığı plan medya tarafından dahice bulunur. Ancak yolda karşılaştıkları bir ev kadınının sakarlığı yüzünden işler karışır.

 

 

STAR TV / 20:00 / Ajan Salt

 

Yönetmen: Kurt Wimmer

 

Oyuncular: Angelina Jolie, Liev Schreiber, Chiwetel Ejiofor, Andre Braugher

 

Tür: Aksiyon, Suç, Gizem

 

Evelyn Salt, görevi, şerefi ve ülkesi üzerine yemin etmiş bir CIA ajanıdır. Ancak bir itirafçının onu Rus ajanı olmakla suçlamasıyla bağlılığı test edilecektir. Salt sahip olduğu tüm gizli görev tecrübesini kullanarak kendini temize çıkarmak amacıyla kaçar. Salt’ın masum olduğunu kanıtlamak için gösterdiği tüm çaba, hakkındaki şüpheleri arttıracak ve geriye yanıtlanması gerekn bir tek soru bırakacaktır: “Salt kimdir?”

 

 

STAR TV / 20:00 / Astro Boy

 

Yönetmen: David Bowers

 

Oyuncular: Freddie Highmore, Nicolas Cage, Kristen Bell, Bill Nighy, Donald Sutherland

 

Tür: Animasyon, Fantastik Aile

 

Çevresinden kabûl görme isteğiyle bir yolculuğa çıkan genç robot Astro Boy, yol boyunca birbirinden renkli karakterlerle tanışır, insan olmanın keyfini keşfeder. Arkadaşlarının ve ailesinin tehlike altında olduğunu öğrenince süper güçlerine başvurmaya karar verir ve harekete geçer. Bu müthiş serüveninde kahraman olmanın ne anlama geldiğini de öğrenecektir.

 

 

TV 8 / 21:45 / Domino

 

Yönetmen: Tony Scott

 

Oyuncular: Keira Knightley, Lucy Liu, Christopher Walken, Mickey Rourke, Mena Suvari

 

Tür: Polisiye, Dram, Aksiyon

 

Domino Harvey, varlık ve refah içinde dünyaya geldi ama bu hayat tarzı onun ilgisini çekmiyordu. Kimse Domino’nun ateşli doğasını bastıramadı. Ne arkadaşlıklar, ne okul ne de annesinin yüksek sosyetesi. Ve bir gün, ödül avcıları arayan kişilerin verdiği bir seminerle fırsatı yakaladı. Bundan sonra Domino sadece işine aşık olmakla kalmadı, aynı zamanda aynı işi yapan arkadaşlarına da aşık oldu ve onlar Domino’nun ailesi, çok geçmeden de, Los Angeles’ın en başarılı ödül avcıları oldular.

 

 

CNBC-e / 22:00 / Spanglish

 

Yönetmen: James L. Brooks

 

Oyuncular: Adam Sandler, Hans Zimmer, Christina Aguilera, Paz Vega, Téa Leoni

 

Tür: Komedi, Romantik

 

 

Flor kendine ve kızına daha iyi bir yaşam kurabilmek için Meksika'dan Los Angeles'a göç eder. Yaşadığı dil problemlerine rağmen John ve Deborah Clasky tarafından evlerinde temizlik işlerini yapmak üzere işe alınır. Ancak iş bulmak Flor'un hayatını kolaylaştırmaya yetmez. Önünde zorlu engeller bulunan genç kadın hem yeni bir dile uyum sağlamak hem de büyümekte olan kızının sorunlarıyla baş etmek zorundadır. Tüm bunların yanında, kendi yaşam tarzından çok farklı bir hayata sahip Clasky'lere de alışması gerekmektedir.

 

İyi seyirler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter