Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema sizin için seçti.

STAR TV / 19:45 / Ben Efsaneyim

 

Yönetmen: Francis Lawrence

 

Oyuncular: Will Smith, Alice Braga, Charlie Tahan, Salli Richardson-Whitfield, Willow Smith, April Grace

 

Tür: Dram, Bilimkurgu, Gerilim

 

Neville, kontrol altına alınamayan bir virüse bağışıklık gösteren bir bilim adamıdır ve New York’ta hayatta kalmış tek insandır. Üç yıl boyunca inancını yitirmeden her gün telsiz mesajı göndererek, başka insanlar bulmaya çalışır. Ama yalnız değildir, salgının mutanta dönüştürdüğü kurbanlar pusuya yatmış bir hata yapmasını beklemektedirler. Neville’i ayakta tutan tek şey bir tedavi bulmaktır.

 

 

TV 8 / 19:45 / Merantau Savaşçısı

 

Yönetmen: Gareth Evans

 

Oyuncular: Iko Uwais, Yayan Ruhian, Christine Hakim, Ratna Galih, Doni Alamsyah

 

Tür: Aksiyon, Dram

 

Batı Sumatra, Minagkabau’da yaşayan Yuda, yetenekli bir Silat Harimau uygulayıcısıdır ve geleneksel Merantau seremonisi için son hazırlıklarını yapmaktadır. Ancak yolunda gitmeyen bazı şeyler nedeniyle Yuda evsiz kalır ve artık geleceğinden de emin değildir. 

 

 

KANALTÜRK / 21:45 / Kayıp Silah

 

Yönetmen: Chuan Lu

 

Oyuncular: Nina Huang Fan, Yujuan Wu, Wei Xiaoping, Pan Yong, Xiaoning Liu

 

Tür: Suç, Dram, Gizem

 

Olaylar Ma Shan adlı dedektifin sabah uyanıp da zimmetli tabancasının kayıp olduğunu fark etmesiyle başlar. Ma bütün karmaşık işlerinin arttırdığı panik duygusuyla ipuçlarını aramaya başlar. Bu arada da ailesinin ve arkadaşlarının hastalıklı tavsiyelerini dinleyerek kendini temize çıkarmaya çalışır. Olay kısa zamanda kişisel bir problemden yerel bir alarm durumuna dönüşür. Ma'nın üstleri ondan, silahı üç gün içinde bulmalarını ister. Aksi takdirde Ma utanç ve baskı dolu yolculuğa çıkacak belki de özgürlüğüne kavuşacaktır

 

 

CNBC-e / 22:00 / Fırlama Kızlar

 

Yönetmen: Amy Heckerling

 

Oyuncular: Brittany Murphy, Paul Rudd, Alicia Silverstone, Breckin Meyer, Donald Faison

 

Tür: Komedi, Romantik

 

Beverly Hills’de yaşayan hoş ama boş Cher, lisenin güzel ve en popüler kızlarından biridir. En çok önem verdiği iki şey; okulun yakışıklı erkekleriyle çıkmak ve modayı takip etmektir. Cher, kendisine uygun bir erkek ararken, okula yeni gelen bir kızın bir türlü içine sinmeyen paspal giyim tarzını değiştirmeye ve iki öğretmeninin arasını yapmaya çalışır. Düzeltilmesi gereken notları vardır ve bunun en kolay yolu, öğretmenlerinin özel hayatına müdahale etmektir.

 

İyi seyirler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter