Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema sizin için seçti.

FOX TV: 20:30 / Taşıyıcı

 

Yönetmen:  Louis Leterrier, Corey Yuen

 

Oyuncular: Jason Statham, Qi Shu, Matt Schulze, François Berléand, Ric Young

 

Tür:  Aksiyon, Suç, Gerilim

 

Frank (Jason Statham) yaptığı işin en iyisidir, tehlikeli ve yasadışı maddeleri hiçbir soru sormadan bir noktadan diğerine taşır. Ancak en son sevkiyatında, uluslararası esir tüccarlarının kaçırdığı güzel bir kadın, onun taşıma planlarında ölümcül problemler çıkmasına neden olur. Artık Frank değerli kargosunu ve kendi hayatını kurtarmak için durmak bilmeyen, hareket dolu bir savaşa girmelidir.

 

 

 

TV 8 / 21:00 / Gidenler ve Kalanlar

 

Yönetmen: James C. Strouse 

 

 

Oyuncular: John Cusack, Emily Churchill, Rebecca Spence

 

Tür: Dram

 

 

2 Golden Globe’a aday, 4 ödül almış ve 4 ödüle aday gösterilmiş bir film… Stan Phillipps’in eşi Grace, Amerikan ordusunda çavuştur. Grave görev için Irak’a gittiğinde, Stan iki kızı 12 yaşındaki Heidi ve 8 yaşındaki Daw ile Minnesota’da yaşamını sürdürmektedir. Ta ki acı haber gelene kadar.




CNBC-E / 22:00 / Kara Nisan


Yönetmen: Raoul Peck


Oyuncular: Idris Elba, Noah Emmerich, Debra Winger, Abby Mukiibi Nkaaga, Cleophas Kabasita, Peninah Abatoni, Fraser James, Ashani Alles, Carole Karemera, Pamela Nomvete, Oris Erhuero


Tür: Dram,  Savaş,  Tarihi

İkinci Dünya Savaşı sonrasında Afrika’da özgürlük hareketleri patlak verirken, Belçika, sömürgeci hakimiyetini sürdürmek için Ruanda’daki kabilelerden biri olan Tutsiler’i destekler. Ülke’de aynı ırka mensup, nüfusları birbirine yakın iki büyük kabile olan HUTU ve TUTSİ kabilelerinin arasındaki derin düşmanlığın ileriki yıllarda içsavaş ve bir insanlık dramı olan soykırımına dönüşmesine yol açar.

 

İyi seyirler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter