Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Yol Ayrımı, 19 Aralık Çarşamba 22:40’ta TRT 1’de başlıyor!

Yol Ayrımı, 19 Aralık Çarşamba 22:40’ta TRT 1’de başlıyor!
Atatürk, İsmet İnönü ve Fethi Okyar gibi tarihteki gerçek karakterler ilk kez bir dizide ana karakter olarak seyircinin karşısına çıkıyor. Yol Ayrımı, 19 Aralık Çarşamba 22:40’ta TRT 1’de başlıyor!

Atatürk, İsmet İnönü ve Fethi Okyar gibi tarihteki gerçek karakterler ilk kez bir dizide ana karakter olarak seyircinin karşısına çıkıyor.  Yavuz Sepetçi’nin Atatürk’ü, Haluk Cömert’in İsmet İnönü’yü, Seda Yıldız’ın Fethi Okyar’ı, Ali Tutal’ın ise Salih Bozok’u canlandırdığı dizinin ilk bölüm sürprizlerinden bir diğeri ise Göksel… Türk müziğinin önemli seslerinden Göksel, yaşam öyküsüyle Türkiye sanat hayatının en renkli simalarından biri olan Seyyan Hanım rolüyle dizide konuk oluyor ve ilk defa bu dizi için tango söylüyor.

 

Başrollerini Ahmet Uğurlu, Engin Altan Düzyatan, Dolunay Soysert, İlker Kızmaz, İbrahim Kendirci ve Kerem Alışık’ın paylaştığı Yol Ayrımı dizisinin ilk bölümü, 19 Aralık Çarşamba akşamı 22:40’da TRT 1 ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını Pana Film’in, yönetmenliğini Yasin Uslu’nun üstlendiği Yol Ayrımı, 1930 yılında Türkiye’nin ilk çok partili döneme geçiş sürecini anlatıyor. 

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter