Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Yıldız Oyuncularıyla "Hayat Işığım" Geliyor

Yıldız Oyuncularıyla "Hayat Işığım" Geliyor
2015'in en başarılı oyuncularından ikisi, Oscarlı bir başka yıldız oyuncuyla Hayat Işığım (The Light Between Oceans) filminde buluşuyor.

2015'in en başarılı oyuncularından ikisi, Oscarlı bir başka yıldız oyuncuyla Hayat Işığım (The Light Between Oceans) filminde buluşuyor. Ex Machina'da büyük beğeni toplayan, Danimarkalı Kız'daki Gerda rolüyle En İyi Yardımcı Oyuncu dalında Oscar kazanan İsveçli Alicia Vikander ile Steve Jobs performansıyla Oscar adayı olan Michael Fassbender, bu filmde rol icabı olan birlikteliklerini gerçek hayata da taşımışlardı. Uzun bir prodüksiyon sürecinin ardından gösterime girmeye hazırlanan filmde bu ikiliye Oscar ödüllü bir başka aktris Rachel Weisz eşlik edecek. Film 2 Eylül'de vizyondaki filmler arasında yerini alıyor olacak.

 

M.L. Stedman'ın 2012'de yazdığı aynı adlı romandan uyarlanarak çekilen film, Avustralya'da 1 Dünya Savaşı sonrası yaşanan dramatik bir öyküyü konu ediniyor. Savaşta Avrupa'da acılarla dolu yıllar geçiren Tom Sherbourne, Avustralya'nın batısında, gözlerden uzak bir deniz fenerinde eşi Isabel ile birlikte yaşamaktadır. Ancak çok istedikleri çocuğa bir türlü kavuşamamaktadırlar. Derken bir gün denizden gelen bir ağlama sesini takip ederler ve dalgalarla birlikte kıyıya vuran bir kız bebek bulurlar. Lucy adını verdikleri bu bebeğe kendi öz çocukları gibi bakan ve büyüten Isabel ve Tom mutludur. Ancak yeniden insanların arasına döndüklerinde, Lucy ile ilgili hiç tahmin etmeyecekleri bazı gerçeklerle yüzleşmek durumunda kalacaklardır. Derek Cianfrance'in hem senaryosunu uyarladığı, hem de yönettiği filmin müzikleri, alanının en iyilerinden biri olan Alexandre Desplat'ya ait.

 

Vizyondaki filmler ve henüz gösterime girmemiş diğer yapımlarla ilgili her türlü bilgiye Türkiye'nin sinema sitesi sinemalar.com'dan ulaşabilirsiniz.

1
2
3
4

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter