Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

"Uzun Hikaye"den ikinci fragman yayında

:: Videolar "Uzun Hikaye"den ikinci fragman yayında
Osman Sınav’ın büyük merakla beklenen yeni filmi “Uzun Hikaye”nin, yönetmen Veli Çelik tarafından hazırlanan ikinci fragmanı yayında! “Sevdaköylü” Bulgaryalı Ali ile ailesinin “Uzun Hikaye”sinin ikinci fragmanı ile vizyon bekleyişinin heyecanı devam ediyor.

12 Ekim 2012, Cuma günü vizyona girmeye hazırlanan “Uzun Hikaye”nin yoğun ilgi gören ilk fragmanı, Osman Sınav’ın küçük oğlu Mehmet Kemal Sınav tarafından hazırlandı. Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ile Tuğçe Kazaz’ın paylaştığı “Uzun Hikaye”nin ikinci fragmanına ise, birçok başarılı proje ile adını duyuran yönetmen Veli Çelik imza attı.

 

1940’lı yıllarda ufacık bir çocukken dedesiyle Bulgaristan’dan göçerek Eyüp’e yerleşen Bulgaryalı Ali’nin (Kenan İmirzalıoğlu) hayatını anlatan “Uzun Hikaye”; 1950’li yıllarda Bulgaryalı Ali’nin delikanlılık çağlarında Eyüp’te yazlık sinema işletmecisinin kızı Münire (Tuğçe Kazaz) ile birbirlerine sevdalanıp kaçmaları ile başlıyor. Gözlerindeki ışıkla ve kocaman gülümseyişiyle gittiği her yeri güzelleştirme isteğinde olan Ali’nin, karşı koyamadığı eşitlik ve adalet tutkusu da işin içine girince; Münire, biricik oğulları Mustafa ve Ali, gittikleri her kasabada hayatın farklı bir yüzüyle tanışıyor.

 

Mustafa Kutlu’nun ölümsüz eserinden, Yiğit Güralp tarafından senaryolaştırılan “Uzun Hikaye”de; birçok usta ve genç oyuncu birlikte rol alıyor. Yapımcılığını Osman Sınav’a ait Sinegraf’ın, dağıtımını UIP’nin üstlendiği “Uzun Hikaye”; 12 Ekim 2012 tarihinde gösterime girecek.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter