Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Ünlüler de sandıktaydı!

Ünlüler de sandıktaydı!
2014 yerel seçimlerinde birçok ünlü isim sandığa giderek oy kullandı. Cem Yılmaz, “Yeni muhtara güveniyorum” derken Oktay Kaynarca, “Cumhuriyeti kimse içimizden söküp atamaz” dedi.

Levent’teki Lütfi Banat İlkokulu’nda oyunu kullanan Cem Yılmaz Sabah erken saatlerde sandığının başına geldi. Yılmaz çıkışta gazetecilerin, “Hangi partiye oy verdiniz?” sorusu üzerine “Herkese hayırlı olmasını diliyorum. Yeni muhtara güveniyorum” dedi. Aynı okulda ve sandıkta Yılmaz’ın eski eşi Ahu Yağtu da oyunu kullandı.

 

‘Hayırlı olsun’

Sarıyer Kız Meslek Lisesi’nde oyunu kullanan Hülya Avşar hayranlarıyla da bol bol fotoğraf çektirdi. Avşar, “Seçimlerin ülkemiz için hayırlı olması dileğiyle” diyerek sandık başından ayrıldı.

 

Siteden çıkmadı

 

Tarabya’da oturduğu sitede kurulan seçim bürosunda oyunu kullanan Megastar Tarkan fotoğrafını sosyal medyadaki hesaplarında paylaştı. Elinde seçmen kâğıdı ve nüfus cüzdanı olan Tarkan’ın kimliğinde 2001 yılında çıkardığı ‘Karma’ albümünde kullanılan fotoğrafı olması dikkat çekti.

 

‘Bir oy bir oydur’

Saç ektirdiği için bir süredir bereyle dolaşan Oktay Kaynarca oyunu Tevfik Fikret İlkokulu’nda kullandı. Kaynarca, “Bu sefer memleketin kaderi değişecek. Biz cumhuriyetin çocuklarıyız. Cumhuriyeti kimse içimizden söküp atamaz. Bir oy bir oydur” diye konuştu. gülşen de oy vermeye sevgilisi Ozan Çolakoğlu’yla geldi.

 

Yatağından kalkıp geldi

 

Yaklaşık 10 gün önce kalın bağırsak ameliyatı olan Sezen Aksu oy kullanmak için hasta yatağından kalktı. Kanlıca’daki Sedat Simavi İlköğretim Okulu’nda oyunu kullanan Aksu’nun korumaları gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalıştı.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter