Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Ünlü oyuncu akıl hastanesine yatırıldı

Ünlü oyuncu akıl hastanesine yatırıldı
Oyuncunun Menajeri Cece Yorke, People dergisine yaptığı açıklamada, 43 yaşındaki oyuncunun hastalığının kontrol altında tutulması için dönem dönem akıl ve ruh sağlığı merkezine başvurduğunu söyledi. TMZ adlı internet sitesi ise ünlü oyuncunun 30 günlük bir tedavi programına katılacağını yazdı.

Catherine Zeta-Jones, 2011 yılında da Connecticut'taki bir merkezde yatarak tedavi görmüştü. Oyuncu, tedavinin ardından People dergisi ile yaptığı röportajda, "Bipolar, milyonlarca insanı etkileyen bir bozukluk. Ben de onlardan biriyim. Eğer bu açıklamam, tek bir kişiye bile profesyonel yardım alma cesareti verirse çok mutlu olacağım. Ne sessizce acı çekmeye ne de yardım istemekten utanmaya gerek var" demişti.

 

Kişinin duygu durumunda ani değişikliklere neden olan ve hayat boyu sürebilen hastalık, ilaç tedavisi ve psikoterapi ile kontrol ediliyor. Ünlü oyuncu  2002 yılında "Chicago" müzikalindeki performansı ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscarı'na ve BAFTA ödülüne layık görülmüştü. 2000 yılından bu yana Michael Douglas ile evli olan Zeta-Jones'un bu evlilikten iki çocuğu bulunuyor.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter