Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Tom Hanks: Canavar gibi olacak!

Tom Hanks: Canavar gibi olacak!
Wachowski Kardeşler ve Tom Tykwer’ın yönettiği, Tom Hanks, Halle Berry, Hugh Grant gibi yıldız isimlerin rol aldığı 'Cloud Atlas', yılın en çok merak edilen filmlerinden.

 

Matrix serisinin yaratıcıları Andy Wachowski ve Lana Wachowski kardeşler ile birlikte 'Lola Rennt' (Koş Lola Koş) ve 'Perfume' (Koku) filmlerinden tanıdığımız Alman yönetmen Tom Tykwer’ın yönetmenliğini üstlendiği, David Mitchell'in ödüllü romanından uyarlanan 'Cloud Atlas', 2012 yılına damga vurmaya hazırlanıyor.

 

100 milyon dollar bütçeli filmin oyuncu kadrosunda; Tom Hanks, Halle Berry, Hugh Grant, Hugo Weaving, Jim Broadbent, Susan Sarandon, Jim Sturgess, Ben Whishaw ve Keith David yer alıyor.

 

6 farklı hikayeden oluşan ve geçmişten günümüze, günümüzden geleceğe farklı hayatların nasıl birbirini etkilediğini anlatan filmde her oyuncu birden fazla karakteri canladırıyor.

 

Nefes kesici görüntüleriyle bir sinema fenomeni olması beklenen 'Cloud Atlas' için Tom Hanks şunları söylüyor: “Canavar gibi olacak. Müthiş bir şey. Çünkü çalıştığımız kişiler birer deha! ”

 

ABD’de 26 Ekim’de gösterime girecek olan film, Türkiye’de aynı tarihte sinemaseverlerle buluşacak.

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter