Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

STEPHEN KING’İN “IT ”ROMANI YENİDEN BEYAZPERDEYE DÖNÜYOR!

STEPHEN KING’İN “IT ”ROMANI YENİDEN BEYAZPERDEYE DÖNÜYOR!
Stephen King’in daha önce sinemaya uyarlanan “It”i yeniden çevrimle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Daha önce ertelendi söylentileri dolaşan filmin R-Rated kategoride çekileceği açıklandı.

Korku-gerilim türünün en çok satan yazarı ünvanını elinde bulunduran Stephen King’in kült romanı “It” yeniden sinema salonlarına uğramaya hazırlanıyor. Daha önce çekimlerine başlanacağı haberi gelen filmin yeniden çevrimi, yönetmen Carry Fukunagaile yapımcılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle iptal edilmişti. Bir süredir sessizliğe bürünen proje hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.


Yeni uyarlamasıyla tekrardan sinema salonlarını ziyaret edecek olan katil palyaço Pennywise, 25 yıl aranın ardından korku dolu dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Öyle ki filmin yapımcılığını üstlenen Roy Lee’nin açıklamaları bunu destekler nitelikte. Filmin çekimlerine 2016 yılı içerisinde başlayacaklarını dile getiren Lee ayrıca filmin daha vahşi olacağını söyledi. Son dönemde popülaritesi artan “R-Rated” kategorideki filmlerin yükselişi yapımcıları da cesaretlendirmiş gibi görünüyor.


2017 yılında vizyona girmesi tahmin edilen yeni It filmin oyuncu kadrosu ve vizyon tarihi ile ilgili gelişmelerin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BAŞLADI!

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BAŞLADI!

Köpekle Kurt Arasında Moskova Film Festiv...

Köpekle Kurt Arasında Moskova Film Festiv...

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter