Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

“SOLGUN AĞAÇLAR ALTINDA” FESTİVAL YOLCULUĞUNA HAZIRLANIYOR!

“SOLGUN AĞAÇLAR ALTINDA” FESTİVAL YOLCULUĞUNA HAZIRLANIYOR!

“Geçmiş” filmiyle birçok festivalden ödülle dönen yönetmen Çağdaş Çağrı’nın yeni filmi “Solgun Ağaçlar Altında” festivaller için gün sayıyor. Yönetmenin ikinci filmi olma özelliğini taşıyan yapımın başrollerini Ebru Cündübeyoğlu ve Baki Davrak paylaşıyor. 

 

Pandemi süresinde iki yıllık bir zamana yayılarak çekilen film genel olarak yalnızlık metaforu üzerine yoğunlaşsa da, yönetmenin dördüncü boyuta ait imgeler üzerine kurduğu yapı filmin ana hatlarını oluşturmakta.

 

“Solgun Ağaçlar Altında” vizyon öncesi açılışını ilk olarak yurt dışı, sonrasında yurt içi festival gösterimlerinde yer alarak gerçekleştirmeyi planlıyor. Filmin fragmanının ise önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor. 

 

Filmin Konusu;

 

Toplum tarafından dışlanmış, örselenmiş iki ıssız, iki yalnız ruh olan Sema ve Salman aynı istasyonun yolcuları arasında yer almaktadırlar. İstanbul’un gri, sisli sokaklarında patlayan siren sesleri kimliksiz kahramanlarımızın iç dünyasına acı bir tebessüm olarak düşerken cami minarelerinden yükselen sabah ezanının insan ruhuna huzur veren sesi geçmişi, anı ve geleceği buruk bir düş ile yeniden sorgulamalarına neden olur.

 

 

 

KÜNYE:

 

YÖNETMEN: Çağdaş Çağrı

 

SENARİST: Çağdaş Çağrı

 

OYUNCULAR: Ebru Cündübeyoğlu, Baki Davrak, Zafer Ayden

 

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Tarkan Ünlü

 

KURGU: Semih Gülcüoğlu, Çağdaş Çağrı

 

MÜZİK: Cem Yılmaz, Erdener Öner

 

SÜRE: 84 Dakika

 

TÜR: Dram

 

YAPIM: And Film

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter