Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Nuh'un Gemisi'ni bulmak uğruna ölümden döndü

Nuh'un Gemisi'ni bulmak uğruna ölümden döndü
Bir dönemin gözde TV dizilerinden Sahil Güvenlik'te (Baywatch) rol alan Donna D'Errico, Nuh'un Gemisi'ni bulmak uğruna ölümden döndü!

Bir süredir Türkiye 'de bulunan D'Errico Ağrı Dağı tırmanışı sırasında ciddi bir kaza geçirdi. Kazadan sonra 44 yaşındaki Donna D'Errico'nun dudakları şişti, yüzü yaralar içinde kaldı. Vücudunun çeşitli yerlerine dikişler atıldı.

 

NUH'UN GEMİSİ'Nİ BULMAK UĞRUNA 

 

Nuh'un Gemisi'ni ilk kez 9 ya da 10 yaşında bir çocukken duyduğunu ve kelimenin tam anlamıyla büyülendiğini söyleyen Donna D'Errico, Yıllardar bu konuda araştırmalar yapmıştı.

 

Donna D'Errico, bu uğurda iki çocuğunu ABD 'de bırakarak Türkiye 'ye gelmişti. Hürriyet'in TMZ.com'a dayandırdığı habere göre Donna D'Errico, bu kazaya rağmen tırmanışını sürdürmekte kararlı. Oyuncu, riskli tırmanışın son iki gününü de tamamlamayı planlıyor.

 

1968 doğumlu Donna D'Errico, 1996- 98 yılları arasında Baywatch dizisinde rol almıştı. Oyuncu şöhretini büyük ölçüde bu diziye borçlu. Motley Crue grubunun bas gitaristi Nikki Sixx'ten 2007 yılında boşanan D'Errico'nun 2 çocuğu bulunuyor.

002_d
003_d
005_d
006_d
001_d

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ ÖDÜLLERİ SAHİ...

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ ÖDÜLLERİ SAHİ...

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter