Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

JACK REACHER: ASLA GERİ DÖNME FİLMİNDEN TÜRKÇE ALTYAZILI İLK FRAGMAN

:: Videolar JACK REACHER: ASLA GERİ DÖNME FİLMİNDEN TÜRKÇE ALTYAZILI İLK FRAGMAN

Jack Reacher (Tom Cruise), The New York Times’ın çok satanlar listesinde yer alan yazar Lee Child’ın seriye adını veren romanından beyaz perdeye uyarlanmıştı. 5 (Beş) kişi usta bir nişancı tarafından sadece 6 (Altı) el ateş edilerek öldürülür ve tüm deliller gözaltındaki şüpheliyi gösterir. Sorgulamada şüphelinin söylediği önemli bir cümle adamımızı tam anlamıyla hedef haline getirir: “Jack Reacher’ı bulun!”. Böyle başlayan hikaye gerçeği bulmak adına kahramanımız Jack Reacher’ı, şiddet konusunda yetenekli ama büyük bir sırra sahip, beklenmedik bir düşmanla karşı karşıya getirip sıra dışı bir kovalamacanın başlamasına sebep veriyordu.

Jack Reacher 2 filminde ise merkeze geri dönen Jack’in yeni görevi 16 yaşındaki bir gencin kurban gittiği cinayetin suçlusunu bulmak için karşımıza çıkacağını göreceğiz. “Neden bu filmde rol almış ki?” diye kendi kendimize sorduğumuz bir filmi bulunmayan, rol aldığı tüm filmlerin birbirinden güzel olmasıyla ön plana çıkan Born on the Fourth of July, Jerry Maguire ve Magnolia filmleriyle 3 Oscar ödülüne aday olarak gösterilen 53 yaşındaki ünlü oyuncu Tom Cruise’a eşlik edecek oyuncular, Danika rolünde büyük ihtimalle Cobie Smulders, The Hunter rolünde Patrick Heusinger ve Çavuş Leach rolünde Madalyn Horcher yer alacağa benziyor.

Jack Reacher 2‘nin yönetmeni ise Shakespeare in Love filmi ile En iyi Film Oscar’ını David Parfitt, Donna Gigliotti, Harvey Weinstein ve Marc Norman ile paylaşan Edward Zwick‘in yapacağını da söylememiz gerekiyor. Tom Cruise ile birlikte daha önce The Last Samurai filminde de çalışma imkanı bulmuş olan ikili bakalım nasıl bir yapım ile karşımıza çıkacak!

Screenshot_1

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter