Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Hızlı ve Öfkeli 8'den nefes kesen Türkçe Altyazılı 2.Fragman yayınlandı!

:: Videolar Hızlı ve Öfkeli 8'den nefes kesen Türkçe Altyazılı 2.Fragman  yayınlandı!

Tüm zamanların en popüler film serisi Hızlı ve Öfkeli, dünya çapında 1 milyar dolar gişe yapan ve en büyük altıncı film olan Hızlı ve Öfkeli 7’nin ardından Hızlı ve Öfkeli 8 ile devam ediyor.

 

Dom ve Letty balayındadır ve Brian ile Mia da emekli olmuştur. Ekibin geri kalanı da temize çıkınca, dünya turu yapan ekip normal hayatlarına geri döner. Ancak, gizemli bir kadın (Oscar ödüllü Charlize Theron) Dom’u kandırarak suça ve yakınlarının ihanetine sürüklediğinde, ekip daha önce karşılaşmadığı bir sınavla yüzleşecektir.

 

Özel ekip, bir anarşistin kaosunu engellemek ve onları aile yapan adamı ekibe geri getirmek amacıyla Küba kıyılarından New York sokaklarına, Kuzey Kutbu’ndaki Barents denizinin buzlu düzlüklerine kadar tüm dünyayı dolaşacaktır.

 

 

Hızlı ve Öfkeli 8’de Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky ve Kurt Russell ekibe geri dönüyor. Ayrıca seriye yeni katılanlar arasında Theron ile birlikte Scott Eastwood ve Oscar ödüllü Helen Mirren bulunuyor. Filmin yönetmeni F. Gary Gray (Straight Outta Compton). Yapımcılar yeniden ekibe dönen Neal H. Moritz, Michael Fottrell ve Diesel. 

 

Film 13 Nisan 2017'de vizyona giriyor!

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter