Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

"Hayat Devam Ediyor" yapımcısından açıklama!

"Hayat Devam Ediyor" yapımcısından açıklama!
'Hayat Devam Edemedi' haberinin ardından, dizinin yapımcısı Murat Tokat'tan bir açıklama geldi.

Bugün Milliyet'te yer alan 'Hayat Devam Edemedi' haberinin ardından, dizinin yapımcısı Murat Tokat'tan bir açıklama geldi. Haberde, dizinin başrol oyuncusu Fikret Kuşkan'ın geçirdiği kaza nedeniyle çekim tarihinde sette bulunamadığı ve çekimlerin aksadığı iddia edilmişti.

 

Konuyla ilgili olarak dizinin yapımcısı Murat Tokat ise şu bilgiyi verdi: “12 Eylül 2012 tarihinde yayınlanan  Milliyet Gazetesi’nde yer alan “Hayat devam edemedi” başlıklı haberde; çalışma  arkadaşımız Fikret Kuşkan’ın çekim tarihinde sette bulunmadığına ilişkin bir haber yayınlanmıştır. Haberin devamında her ne kadar Fikret Kuşkan’ın geçirmiş olduğu talihsiz kazadan bahsedilmiş olsa da asla kendisini sette bekleme gibi durum olmamıştır. Çünkü Fikret Kuşkan yaşadığı talihsiz olayı takiben hemen bizleri haberdar etmiş ve günler öncesinden bildirimde bulunduğu içinde set ekibimizde görevli arkadaşlarımız çekim programında gerekli değişiklikleri yapmışlardır. Bizim için asıl önemli olan çalışma arkadaşımız Fikret Kuşkan’ın çok daha ciddi sonuçlar doğurabilecek bir kazayı bu kadar ucuz atlatmış olmasıdır.”

 

Geçirdiği küçük bir kaza nedeniyle çekimlerin birkaç gün sarkmasına neden olduğu için çok üzgün olduğunu belirten, ancak hızla bu açığı kapatacaklarını belirten Fikret Kuşkan; "Hayat Devam Ediyor hikayesiyle, oyuncularıyla ve yönetmenleriyle  son dönemin en başarılı dizilerinden biri. Ve ben  böyle bir ekibin içinde yer almaktan dolayı mutluyum. Umarım bu sezonu da  güzel bir başarıyla geçiririz. Sanırım bütün ekip arkadaşlarım da böyle düşünüyordur" sözleriyle duygularını dile getirdi.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

RÖPORTAJLAR

Salvatore Schirmo: "İtalyan sineması...

Salvatore Schirmo: "İtalyan sineması...

Fırat Sayıcı

Filiz Kuka: “Filmde ölüm bir amaç değil ...

Filiz Kuka: “Filmde ölüm bir amaç  değil ...

Fırat Sayıcı

Aziz Alaca: “Kısacıların birçok uzuncudan...

Aziz Alaca: “Kısacıların birçok uzuncudan...

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter