Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

"Hayat Devam Ediyor" setinde kriz!

"Hayat Devam Ediyor" setinde kriz!
‘Hayat Devam Ediyor’ dizisinin başrol oyuncusu Fikret Kuşkan sete gitmeyince çekimler durdu. Tüm ekip Kuşkan’ın çekime gitmesini bekledi.

Oyunculuktaki başarısı kadar setlerde çıkardığı sorunlarla da ünlü olan Fikret Kuşkan, uzun bir aradan sonra son dizisi “Hayat Devam Ediyor”da da aynı konuyla gündeme geldi.

 

Milliyet'in haberine göre; yeni sezon bölümlerine başlanan “Hayat Devam Ediyor”un önceki günkü çekimleri için tüm ekip sette hazır bulundu. Ancak dizinin başrol oyuncularından Fikret Kuşkan, çekime gitmedi. Oyuncular ve ekip bir süre Kuşkan’ın sete gitmesini bekledi. Ünlü oyuncunun kesin olarak gitmeyeceği ortaya çıkınca da çekimler durdu. Kuşkan ile yapılan görüşmenin ardından yaşanan kriz dün çözüldü. Kuşkan yeniden işinin başına döndü. Geçen sezon boyunca son derece disiplinli çalıştığı belirtilen Kuşkan’ın, önceki gün sete neden gitmediği merak konusu oldu.

 

YAYIN TARİHİ NETLEŞMEDİ


Setten sızan bu bilginin ardından Kuşkan’ın düşüp gözünü morarttığı, yüzü iyileşene kadar da bu nedenle çekimlerine ara verdiği iddia edildi. Dizinin yapımcılarından Kırmızıgül’ün, geçen yıl ekrana gelen bölümlerin ardından twitter’dan sürekli “Fikret Kuşkan ne kadar güzel oynamış” diyerek usta oyuncuyu öven tweet’ler atması dikkat çekiyordu. Öte yandan Türkiye’nin önemli sorunlarından biri olan küçük gelinlerin dramını anlatan sahnelerle başlayan ve geçen yıl büyük ses getiren dizinin yeni sezon çekimleri 22 Ağustos’ta başladı. Ancak dizinin yeni sezon bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı henüz netlik kazanmadı. “Hayat Devam Ediyor”un geçen yıl yayınlandığı cuma günü saat 20.00’de bu sezon, “Huzur Sokağı” dizisi ekrana gelmeye başladı.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter