Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

CEHENNEM MELEKLERİ 4 GELİYOR !

CEHENNEM MELEKLERİ 4 GELİYOR !
Üye: Murat Duygu

80’li ve 90’lı yıllarda aksiyon sinemasına damgasını vurmuş nerdeyse bütün eski tüfekleri bir araya getiren Cehennem Melekleri serisi beklentilerinde üzerinde bir beğeni toplamış ve yapımcılarına neredeyse 600 milyon dolar kazandırmıştı. Son olarak televizyon dizisi olması düşünülen seri yeniden beyaz perdeye dönüyor.

 

Serinin haklarını elinde bulunduran Nu Image stüdyosu 2017 yılında yeni bir sinema filmine yeşil ışık yakmıştı. Fakat serinin üçüncü filminin Çin gişesinden başarıyla ayrılması yeni bölümün gelecek yıl gösterime girme kararı alınmasını sağladı.

 

Yeni film için ortada henüzbir yönetmen adayı yokken ve önceki bölümlerde oynayan oyuncular; Sylvester Stallone, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes, Dolph Lundgren ve Jet Li’den herhangi birinin devam filinde olup olmayacağı bile belli değilken filmin 100 milyon dolar bütçesi olacağı kesinleşti.

 

 

Ünlü oyuncu ve yönetmen Sylvester Stallone son olarak Rambo: Last Blood projesini gerçekleştirmek istiyordu fakat yeni Cehennem Melekleri filminin tarihinin öne alınması bu hayalin biraz daha erteleneceğini garantilemiş oldu.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ ÖDÜLLERİ SAHİ...

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ ÖDÜLLERİ SAHİ...

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter