Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Beren Saat ve Mert Fırat "İntikam" alacak

Beren Saat ve Mert Fırat "İntikam" alacak
Beren Saat, 2013 yılının ocak ayında ekrana gelmesi planlanan "Revenge" dizisinin yerli versiyonunda rol almaya hazırlanıyor.

D Productions'ın yapımcılığını üstleneceği dizide Mert Fırat ile başrolü paylaşacak olan Saat, aralık ayında başlayacak çekimler öncesi bol bol sevgilisi Kenan Doğulu ile zaman geçiriyor. "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisi bittikten sonra sevgilisi Doğulu ile Amerika'ya giden Saat yine tatile çıktı. Saat ile Doğulu Los Angeles'a gitti. Çiftin Kenan Doğulu'nun son yıllarda ikinci adresi haline gelen Los Angeles'a gittiği öğrenildi. İlişkilerinin başından beri evlenip çocuk yapmayı planlayan çift, 25 Ekim tarihine kadar Amerika'da tatil yapacak.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder
112233 112233
beren saat e sokayım bu haberi yapana ayrıca sokayım. yapacak başka haber mi kalmadı amk.. site televole kültürüyle büyümüş tiplerden oluşuyo sanırım.. sinema yazarlığı kalitedir, sanattır saçma sapan çakma dizi karakterleri, saçma sapan ergen işi mal filmlerle ilgili yazı yazmak değildir.. bu yazdıklarınızı zaten onlarca site magazin programı yapıyor.. lütfen az özgün olun... bi süredir takip ediyorum cidden iyi bi film, ayrıntı güzellikler vs ye rastlamadım.. yapacağınız işe sokayım..

Beğen Beğenmekten Vazgeç · · Yanıtla · Kaldır

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter