Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Adana Film Festivali’nde Akdeniz Ötesi filmleri

Adana Film Festivali’nde Akdeniz Ötesi filmleri

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve ülkemizin en önemli uluslararası sinema festivallerinden olan Adana Film Festivali’nde Akdeniz’e kıyısı olan ülkelerin filmleri Akdeniz Ötesi Bölümünde buluşacak. Bu bölümdeFilistin, İtalya, Fas ve Tunus’tan toplam dört film Türkiye prömiyerini yapacak.

 

Filistinli Yönetmen RaedAndoni’nin yönettiği, 2017 Berlin Film Festivali’nde En İyi Belgesel Ödülünü kazanan GhostHunting’deMoskobiya’nınRamallah’taki kıyımını yeniden kurguluyor. 

 

2017 Cannes Film Festivali'nden iki sene önce Mustang'inde aldığıLabelEuropaCinemas ödülü ile dönen,Yönetmen JonasCarpignano’nuniddalı filmi A Ciambra’da genç bir çingenenin gözünden İtalyan mahalle yaşamı anlatılıyor. 

 

2017 Berlin Film Festivali’nde çok beğenilen Yönetmen HicramLasri’nin eleştirel filmi HeadbangLullabyFas sinemasını temsilen Adana’da gösteriliyor.

 

2017 Cannes Film Festivali’nde Belirli Bir Bakış Bölümünde gösterilip tartışma yaratan, KhaledWalidBarsaoui ve Kaouther Ben Hania’nın yönettiği Beautyandthe Dogs filmi Akdeniz Ötesi bölümündeki son film olarak Adana izleyicisiyle buluşacak. 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter