Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema sizin için seçti

KANALTÜRK / 19:50 / Savaş Kralları

 

Yöenetmen: Peter Chan, Wai Man Yip

 

Oyuncular: Jet Li, Takeshi Kaneshiro, Andy Lau, Xiaodong Guo, Jinglei Xu, Bao-ming Gu, Zhaoqi Shi, Dong Dong Wang, Kuirong Wang, Yachao Wang, Zongwan Wei, Bo Zhou

 

Tür: Aksiyon, Dram, Tarihi, Savaş

 

Üç kan kardeşin 1600'lü yıllarda savaş sırasında gösterdikleri cesareti ve üstün mücadeleyi konu alan ve Hong Kong film festivalinde en iyi aktör, en iyi yönetmen, en iyi sanat yönetmeni, en iyi sinematografi, en iyi film, en iyi kostüm, en iyi makyaj, en iyi yönetmen, en iyi görsel efekt ödüllerini toplayan ödül zengini bu filmi izlerken hem bir görsel şölene şahit olacak hem de usta savaş sahneleriyle aksiyona doyacaksınız.

 

 

TV 8 / 21:45 / Turnuva

 

Yönetmen: Scott Mann

 

Oyuncular: Scott Adkins, Kelly Hu, Ving Rhames, Robert Carlyle, Sebastien Foucan, Liam Cunningham, Andy Nyman, Velizar Binev

 

Tür: Aksiyon, Gerilim

 

Hiç şüphe çekmeyen bir şehirde, her 7 yılda bir turnuva düzenlenmektedir. Dünyanın en ölümcül 30 suikastçısı arasında düzenlenen bu turnuvada ayakta kalan son kişi 10 milyon doların sahibi olacaktır.

 

 

CNBC-e / 22:00 / Komplo

 

Yönetmen: Frank Pierson

 

Oyuncular: Kenneth Branagh, Clare Bullus, Stanley Tucci, Colin Firth

 

Tür: Dram, Tarihi, Savaş

 

Nazi subayları ve SS liderleri Yahudi sorununa kesin bir çözüm getirmek için 1942 Wannsee Konferansında bir araya gelirler. Uzun tartışmaların ardından, tarihi Yahudileri Avrupa?dan sürme planını hayata geçirmeye karar verirler. Kararları, insanlık tarihinin en korkunç ve utanç verici olaylarından birine gebedir.

 

 

FOX TV / 22:45 / Akıllı Ol

 

Yönetmen: Peter Segal

 

Oyuncular: Anne Hathaway, Dwayne Johnson, Bill Murray, Masi Oka, Terry Crews, David Koechner, Mark Ivanir, Ken Davitian

 

Tür: Aksiyon, Macera, Komedi

 

 

Maxwell Smart  KAOS adıyla bilinen suç örgütünün dünyayı ele geçirme planlarını çökertmekle görevlidir. ABD casus teşkilatı Control’un kumanda merkezi saldırıya uğrayıp, ajanların kimlikleri ifşa olunca, Teşkilat Amiri’nin her daim istekli analizcisi Maxwell Smart’ı terfi ettirmekten başka şansı kalmaz. Her zaman sahada ajanların süperstarı, korkusuz Ajan 23’le alışmanın hayallerini kuran Smart, ne yazık ki kimliği ifşa olmayan tek ajanla, deneyimli, sevimli ama bir o kadar da öldürücü Ajan 99’la  çalışmak durumundadır. Smart ve 99 birlikte KAOS’un büyük planını ve birbirlerini keşfetmeye çok yaklaşmışken, KAOS’un kilit isimlerinden Siegfried  ile yardımcısı Shtarker’in terör estirirken ceplerini doldurmak peşinde olduklarını keşfederler. Çok az saha deneyimi ve daha da az vakti olan Smart’ın, eğer günü kurtaracaksa, elindeki birkaç yüksek teknolojili casus aygıtı ve dizginlenemez coşkusuyla KAOS’u yok etmesi gerekmektedir.

 

İyi seyirler...

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ ÖDÜLLERİ SAHİ...

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ ÖDÜLLERİ SAHİ...

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter