Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema sizin için seçti.

CNBC-E / 22:00 / Zamanda Yolculuk

 

Yönetmen: Gareth Carrivick

 

Oyuncular: Chris O'dowd, Dean Lennox Kelly, Dario Attanasio, Marc Wootton, John Snowden, Arthur Nightingale, Paul Adams, Nick Ewans, Ray Gardner, Meredith Macneill, John Warman, Neg Dupree

 

Tür: Bilim Kurgu, Komedi

 

Zaman yolculuğu filmleri, bilimkurgunun en sevilen alttürlerinden birinin çatısı altında yıllardır mutlu mesut yaşar. Modasının asla geçmeyecek oluşunun ve etraftaki yeniliklerden daima nasibini alacağının verdiği güven duygusuyla konumunu korumayı başarır. Bu alttüre hakim de olsanız, hakkında hiçbir şey bilmiyor da olsanız, Frequently Asked Questions About Time Travel’ı çok seveceksiniz. Çünkü bu filmde zaman yolculuğu ile ilgili akla gelebilecek her şey var. Filmde, akşamları bir barda pineklemeyi alışkanlık haline getirmiş üç kafadar, hiç beklemedikleri şekilde bir zaman yolculuğu macerasının ortasında buluyor kendini. Son yıllarda konu ile ilgili yazılmış en eğlenceli senaryoyu kamele alan Jamie Mathieson’ı Being Human’ın senaristlerinden biri olarak da tanıyoruz. 

 

 

TRT 1 / 23:05 / Hababam Sınıfı Uyanıyor

 

Yönetmen: Ertem Eğilmez

 

Oyuncular: Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen, Halit Akçatepe

 

Tür: Dram, Komedi, Gençlik 

 

 

 

Okula Ahmet adında yeni bir öğrenci gelir. Ahmet’in babası, Mahmut Hoca’nın eski bir arkadaşıdır ve Ahmet, babasının vefatından sonra eğitimini sürdürebilmek için Mahmut Hoca’dan yardım ister. Ahmet, Hababam Sınıfı’na verilir ama adı torpilliye çıkar. Hababamın aksine çok çalışkan bir öğrenci olan Ahmet, sınıfa uyum sağlamakta zorlanır. Zamanla arkadaşlarına alışsa da, Ahmetin vazgeçemeyeceği doğruları vardır.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

RÖPORTAJLAR

Cüneyt Karakuş: "Bu filmde ses rengi...

Cüneyt Karakuş: "Bu filmde ses rengi...

Fırat Sayıcı

Salvatore Schirmo: "İtalyan sineması...

Salvatore Schirmo: "İtalyan sineması...

Fırat Sayıcı

Aziz Alaca: “Kısacıların birçok uzuncudan...

Aziz Alaca: “Kısacıların birçok uzuncudan...

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter