Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema günün öne çıkan filmlerini seçti.

FOX TV / 19: 45 / Pers Prensi: Zamanın Kumları

 

Yönetmen: Mike Newell

 

Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton, Ben Kingsley

 

Haylaz bir prens (Jake Gyllenhaal) istemeden de olsa gizemli bir prensesle (Gemma Arterton) güç birliği yapar. Birlikte, zamanı tersine çevirebilen Zamanın Kumları'nı açığa çıkarabilecek ve sahibinin dünyaya hükmetmesini sağlayabilecek olan eski bir hançeri korumak üzere karanlık güçlere karşı bir yarış içine girerler

 

 

KANALTÜRK / 19:50 / Gol

 

Yönetmen: Danny Cannon

 

Oyuncular:  Kuno Becker, Alessandro Nivola and Anna Friel

 

Tür: Drama, Romantik, Spor

 

Küçük yaşta ailesiyle Amerika’ya göç eden Meksikalı Munez’in tek hayali bir gün futbol yıldızı olabilmektir… Ailesinden destek göremeyen Munez, bir gün eski bir futbolcu tarafından keşfedilir. Damarlarında futbol akan Latin Amerikalı genç için kendisini ispatlama ve bu inanılmaz şansı değerlendirerek yıldız olma mücadelesi başlamıştır.

 

 

 

ATV / 22:15 / Kaos

 

Yönetmen: Tony Giglio

 

Oyuncular: Jason Statham, Ryan Phillippe, Wesley Snipes, Kevin Gage

 

Tür: Aksiyon, Gerilim, Drama

 

Quentin Conners Pearl köprüsünde işten atılmışdı. Şimdi ise bir banka soygununun soyguncuları onu isteyince mecburen işe alınır ve ona çok genç bir polis olan Shane Dekkeri ortak olarak verirler ancak bir süre sonra olaylar gittikçe ilginçleşmeye başlayacak ve daha sonra tam bir kaosa dönecektir.

 

 

 

SHOW TV /23:15 / Aşk Geliyorum Demez

 

Yönetmen: Murat Şeker

 

Oyuncular:  Sarp Apak, Altan Erkekli, Tolgahan Sayışman, Zeki Alasya, Bergüzar Gökçe Korel, Hakan Bilgin, Sera Tokdemir, Ömür Arpacı, Altan Gördüm, Murat Şeker, Yılmaz Gruda, Onur Buldu, Yosi Mizrahi, Kemal İnci, Selami Genli, Müfit Aytekin

 

Tür: Komedi, Romantik

 

 

Aşk Geliyorum Demez, Mahmutpaşa'da bir han esnafının hikayesini anlatır. Ali handaki esnaflardan birinin oğludur. Ali, oldukça yakışıklı ve çapkın bir delikanlıdır. Bergüzar Korel ise esnafın çalıştığı hanı satın alan zengin müteahhidin, yardımsever, doğaya ve hayvanlara düşkün kızıdır. Müteahhit, esnafın çalıştığı hanı satın alır ve orayı yıkıp alışveriş merkezi yapmaya karar verir. Han esnafının bir an önce hanı boşaltmasını isteyince esnaf birleşerek bir plan yapar ve Ali'den Gözde'yi etkileyerek hanı kurtarmasını ister. Bir yardım gecesinde tanışan Ali ve Gözde birbirlerinden çok etkilenirler. Esnafında yardımıyla yapılan planlarla komik ve romantik bir hikaye başlar. 

 

 

 

İyi Seyirler

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter