Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

TV' de sinema keyfi

TV' de sinema keyfi
Popüler Sinema sizin için seçti.

TV 8 / 19:30 / Evrenin Askerleri: Geri Dönüş

 

Yönetmen: Mic Rodgers

 

Oyuncular: Jean-Claude Van Damme, Bill Goldberg, Heide Schnanl

 

Tür: Aksiyon

 

Luc Devereaux, Evrensel Askerler Ekibi’nin hayatta kalan tek üyesidir. Şu anda ise Dylan Cother ile birlikte daha da geliştirilmiş yeni nesil bir Evrensel Asker yaratılması projesinde çalışmaktadır.

 

SHOW TV / 20:00 / Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar

 

Yönetmen: Ken Kwapis

 

Oyuncular: Ben Affleck, Scarlett Johansson, Drew Barrymore, Jennifer Aniston, Jennifer Connelly, Bradley Cooper

 

Tür: Dram, Komedi, Romantik

 

Greg Behrendt ve Liz Tuccillo’nun çok satan kitabına dayanan film, 20’li 30’lu yaşlarında Baltimore’lu bir grup insanı konu alıyor. Söz konusu insanlar ilişki havuzunun sığ kısmından evlilik hayatının derin ve bulanık sularına doğru ilerlerken bir yandan karşı cinsin işaretlerini okumaya bir yandan da “istisna yoktur” kuralına istisna oluşturmaya çalışıyorlar.

 

 

KANALTÜRK / 22:00 / Hessen Olayı

 

Yönetmen: Paul Breuls

 

Oyuncular: Billy Zane, Noah Segan, Lyne Renee, Will Woytowich, John B. Lowe, Guido De Craene, Norman Bowman, Mike O'brien, Rudolph Segers, Michael Bowen

 

Tür: Dram, Gerilim, Suç, Tarih

 

2. Dünya Savaşı sona ermiştir. Frankfurt dışındaki Kronberg Şatosu, muzaffer Amerikan askerleri için eğlence kulübüne dönüşmüştür. Bunların başını Albay Jack Durant (Billy Zane) ve Teğmen Kathleen Nash (Lyne Renee) çekmektedir. İkili, Almanya'nın gizli saray hazinesine ulaşır. Elmas, safir, inci, yakut ve zümrütlerle dolu hazineyi New York'a götürüp gangsterlere satmak amacındadırlar. Ancak hırsızlık ortaya çıkınca ve olay Amerikan karargahına bildirilince işler karışır. Bu olay, Kathy Nash ve Jack Durant'ın birbirlerine sadakatini de test edecektir.2. Dünya Savaşı sona ermiştir. Frankfurt dışındaki Kronberg Şatosu, muzaffer Amerikan askerleri için eğlence kulübüne dönüşmüştür. Bunların başını Albay Jack Durant (Billy Zane) ve Teğmen Kathleen Nash (Lyne Renee) çekmektedir. İkili, Almanya'nın gizli saray hazinesine ulaşır. Elmas, safir, inci, yakut ve zümrütlerle dolu hazineyi New York'a götürüp gangsterlere satmak amacındadırlar. Ancak hırsızlık ortaya çıkınca ve olay Amerikan karargahına bildirilince işler karışır. Bu olay, Kathy Nash ve Jack Durant'ın birbirlerine sadakatini de test edecektir.

 

 

CNBC-e / 22:00 / Hesaplaşma

 

Yönetmen: John Woo

 

Oyuncular: Uma Thurman, Ben Affleck, Michael C. Hall, Aaron Eckhart, Paul Giamatti

 

Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Gerilim

 

Michael Jennings dünyanın en iyi mühendislerinden biridir. ürün geliştirme deprtmanında çalışan Michael Jennings ürünleri geliştirdikden sonra hafızasını sildirmektedir.Michael Jennings bu sefer 3 yıl sürecek bir işe girmiştir. projenin ne olduğunu kimse bilmemektedir. Michael Jennings bu işin sonunda yüklü bir miktar para alacaktır. parasına almaya giden jennings tüm parasını 20 parça basit eşya karşısında bağışladığını duyduğunda şok yaşar. ama bu 20 parça eşya onun hayatını değiştirecektir.

 

 

KANALTÜRK / 24:00 / Bir Zamanlar Amerika'da

 

Yönetmen: Sergio Leone

 

Oyuncular: Robert De Niro, James Woods, Elizabeth McGovern

 

Tür: Dram, Polisiye

 

David 'Noodles' Aaronson ve arkadaşları 1920'lerin New York'unda beraber büyümüşlerdir. 30'larda gangster dünyasında fırtına gibi esen sıkı dostlar zamanla dağılırlar. Fakat 60'ların sonunda Aaronson New York'a geri dönecek ve geçmişiyle yüzleşecektir. Birlikte büyüyen bir grup Yahudi arkadaşın, gangster dünyasına adım atmasıyla geçirdikleri aşamaları ve sonrasını konu ediyor.

 

 

İyi seyirler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter