Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Kanal D'den Kavak Yelleri Tadında Yepyeni Bir Dizi: Yaban Çiçeği

Kanal D'den Kavak Yelleri Tadında Yepyeni Bir Dizi: Yaban Çiçeği
Üye: Drama Queen Pazar sabahı, karşımda deniz, kulağımda Dalida'nın Bang Bang'ı ve ben evimin balkonunda yanımda hep olduğu üzere çayımla beraberim. İnsan yazmayı sevince sabah uyandığında ilk aklına gelen şey ''acaba bugün ne yazsam'' oluyor. Bu sorunun cevabı geç gelmiyor benim gibi televizyonla ilgili yazılar yazan biri için. Çünkü bizde konu çok bu kadar dizi, bu kadar televizyon programı varken ve de yenileri çekilip arada da bazıları hatta çoğunluğu yayından kalkarken.

2007'de ilk başladığında iyiden iyiye tam da bir gençlik dizisiydi Kavak Yelleri. Pinhani'nin de güzel müzikleriyle zevkle izlenen bir yapımdı. İlk sezonun sonuna varamadan daha çehresi değişiverdi, gençlik dizisinden çok herkesin birbirine aşık oluverdiği, kimin eli kimin cebinde belli olmayan bir hal aldı. Ben de soğudum diziden. Benim gibi düşünmeyen çok insan vardı ki dizi 5 sezon devam etti. 

 

Kavak Yelleri'nin televizyona kazandırdığı yeni yüzler oldu bu arada. Hepsi de şimdi iyi işlerde bizlerle birlikte yine. Kanal D, Kavak Yelleri'nin başarısından sonra şimdi yeni bir gençlik dizisi çekiyor, Yaban Çiçeği. Aslında Boys Over Flowers adıyla bir Kore gençlik dizisinin uyarlaması olan Yaban Çiçeği bir ''yaz dizisi'' olarak başlayacak. Fox'un dizisi, I'm Sorry, I Love You ismiyle Kore gençlik dizisi olan bizde Bir Aşk Hikayesi adıyla yayınlanan dizinin seyrediliyor oluşu da Yaban Çiçeği için örnek olmuş olabilir tabii. Çekimlerine başlanan dizinin yapımcılığı D Prodüksiyon'ait. Yönetmenliğini ise Altan Dönmez yapıyor. Dönmez'i Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam ve Taş Mektep filminden tanıyoruz. Yaban Çiçeği'nin başrollerinden biri Yağmur Tanrısevsin. Adını Feriha Koydum'da, Emir'in eski sevgilisi Ece rolüyle diziye dahil olmuştu Tanrısevsin. Diğer başrol de Kerem Bursin'e ait. Amerika'da yaşayan, Oscar'lı yapımcı Roger Corman'ın keşfederek sinema sektörüne kazandırdığı bu genç oyuncu Ghost of the Imperial Palace ve Sharktopus filmlerinde oynadı. Emre Kınay'ın da dizide beden eğitimi öğretmenini canlandıracağı söyleniyor.

 

Yeni Kore dizisi çakması dizimiz gençlere hitap edecek. Adını Feriha Koydum, Bir Aşk Hikayesi, Kavak Yelleri, Pis Yedili gibi benim izlemeye dayanamadığım gençlerin ölüp bittiği dizilere bir yenisi daha eklenecek anlaşılan. Haziran ayında yayına girecek olan Yaban Çiçeği'nin yolu açık olsun.



Meryem Uzerli...


Herkes yazdı, konuştu, lafı uzatmadan: Şöhretten kafayı yiyip ülkeyi terk edenini ilk kez gördük, tabii şaşırdık. Halbuki bizim bildiğimiz şöhretliler daha çok ortalarda görünelim, oturduğumuz şatoyla, bindiğimiz süper arabayla, son model sevgilimizle hava atalım modundadır genelde. Aferin Meryem, esaslı ve samimi kızmışsın sen.

 


Drama Queen 
 


twitter.com/yazmakiyigelir  


Diğer yazıları için tıklayınız

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

Köpekle Kurt Arasında Moskova Film Festiv...

Köpekle Kurt Arasında Moskova Film Festiv...

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter