Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Efes'in Reklamına Bayıldım Derken...

Efes'in Reklamına Bayıldım Derken...
Üye: Drama Queen Reklamlara garip bir ilgim olduğunu daha önce burada yazmıştım. Millet aynı anda iki hatta üç dizi izlerken ben tek diziyle(ve hatta artık bundan da vazgeçtim) idare ediyorum ve reklamlarda asla zapping yapmıyorum. Özellikle sevdiğim reklamları mutlaka bekliyorum hatta.

Geçen haftadan bu yana ağır gripten yatak döşek yatarken televizyona daha çok bakma fırsatım oldu. Tabii Efes'in yeni reklamını da görüp bayıldım. Hepiniz izlemişsinizdir zaten reklamı, burada tekrar anlatmaya gerek yok. Yurt dışında ülkemizibaşarıyla temsil eden Anadolu Efes oyuncularına yapılan güzel bir jest olmuş reklam. Duygu yüklü. Kim düşünmüşse iyi düşünmüş, başarılı bir iş olmuş. Böyle yaratıcı fikirleri seviyorum. 



Bunları düşünürken ben Efes reklamıyla ilgili olarak, birden öğreniyorum ki aslında bu güzel, beni ve pekçok izleyiciyi de can evinden vuran reklam meğerse ''arak''mış! Niye şaşırmadım acaba? 2011 yılında Newyork Üniversitesi'ndeki bir konferansta, izleyicilerin arasında oturan konservatuar öğrencileri tek tek ayağa kalkıp sürpriz bir konser vermişler. Bundan bir önceki yıl da yine buna benzer bir organizasyon futbol organizasyonu sponsorlarından olan Heineken için yapılmış. Efes reklamını çeken şirketin bundan haberi vardır elbet. Böyle araklama işlere alıştık, çok büyük tepkiler filan da göstermiyorum zaten, gereksiz. Ama böyle tüylerimizi diken diken eden bir reklam keşke bizim tarafımızdan akıl edilmiş orijinal bir iş olsaydı diyor insan.



Fırıldak Ailesi'ni Beğendik mi?

 

Üçüncü bölümünü de izledik bu Pazartesi Fırıldak Ailesi'nin. Varol Yaşaroğlu'nun işi olmasından dolayı çok söz söylemek istememiştim dizi hakkında ama ne yazık ki izlerken hem eğlenmiyorum hem de çok sıkıcı ve yavaş gittiğini düşünüyorum. Hani bir laf vardır bizim çok kullandığımız ''abiii adamlar yapıyor yaa'', Amerikan filmleri için kullanırız hani. İşte onlar yapınca oluyor da biz yapınca olmuyor. Fırıldak Ailesi de böyle. Olmamış.

 



Umutsuz Ev Kadınları Fox TV'ye geçti.

 

Umutsuz Ev Kadınları isminin hakkını veriyor.İlk yayınlandığında beğenerek ve ilgiyle, hiç kaçırmadan izlediğim dizi gün değiştirince ben de diziden soğudum birden. Bu gün değişikliği devam edince de hiç izlemez oldum. Bu sadece Umutsuz Ev Kadınları için geçerli olan bir durum değil tabii. Gün kovalamacası yapacağıma, zaten değerli olan vaktimi hangi salak dizi hangi gün hangi kanladaydı diye düşünerek geçirmekten vazgeçtim artık. Çok da iyi oldu. Şimdi de dizi Kanal D'den Fox'a geçiyor. Şimdiki kanalında çok geç saatte verilen dizinin yayın saati Fox'ta daha erkene alınır mı bilemem. Ama erkene alınırsa da izlenir mi, eski izleyicisine ulaşabilir mi bundan da çok emin değilim. 

 



İntikam'ın Yağmur'u Beren Saat...

 

İntikam'ı izlemiyorum. Yazısını yazacağım için ilk bölümünü izlemiş, daha sonrasında devam etmemiştim. Hala da ara sıra bakmaya, izlemeye çalışıyorum diziyi ama olmuyor. Söyleyeceğim şey aslında diziyle ilgili değil, Beren Saat'le ilgili esas olarak. Saat, İntikam'da ''ışığı sönmüş'' görünüyor. Tüm ''gençlik ışıltısı'' gitmiş, soluk, silik, sıradan bir görüntüye bürünmüş Beren Saat. Bence Beren Saat daha genç yaşlardayken bir kaç projesinde komedi oynamalıydı. Olgun rolleriyse şimdilere bırakmalıydı. Zaten gençlikleri gidiyor, zamanından önce tüketmezlerdi böylece kendilerini. Sanırım Saat'e de olan bu şimdilerde.

 

 

Drama Queen

 

twitter.com/yazmakiyigelir

 

Diğer yazıları için tıklayınız

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

RÖPORTAJLAR

Emre Ahmet Seçmen: “Bu belgesel için 53 r...

Emre Ahmet Seçmen: “Bu belgesel için 53 r...

Fırat Sayıcı

Filiz Kuka: “Filmde ölüm bir amaç değil ...

Filiz Kuka: “Filmde ölüm bir amaç  değil ...

Fırat Sayıcı

Seda Aktaş: “Kitlesel fonlama, film üreti...

Seda Aktaş: “Kitlesel fonlama, film üreti...

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter