Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Beren Saat’in İntikam’ına yeniler katıldı!

Beren Saat’in İntikam’ına yeniler katıldı!
Üye: Drama Queen Beren Saat’in 2013’ün Ocak ayında yayınlanmaya başlanacak olan, bir Amerikan dizisi Sevenge’dan uyarlama yeni dizisi İntikam’dan haberler gelmeye devam ediyor. İşin içinde Beren Saat olunca dizinin tutacağına baştan garanti gözüyle baktığım için İntikam’ın da böyle olacağı hissi var içimde.

 

ntikam’a yeni yüzler giriyor, daha önce hiçbir dizide görmediğimiz. Bunlardan biri olan Tuğçe Akiş, İstanbul Drama Sanat Akademisi’nde eğitimine devam ederken bir yandan da Türkiye Voleybol Federasyonu’nda da hakemlik yapıyor. Daha şimdiden güzelliği konuşulan Tuğçe, bakalım dizide nasıl bir performans sergileyecek.

 

Bir diğer yeni yüz de Pınar Yerser. Kocaeli Üniversitesi Tur Operatörlüğü bölümünden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi almış Yerser. Bu iki isimden başka, hakkında herhangi bir bilgiye ulaşamadığım bir diğer yeni oyuncu da Göknur Turalı.

 

İntikam’ın kadrosuna katılan bu yeni yüzler dışında bir de benim oyunculuğunu çok beğendiğim, ekrana yakıştığını düşündüğüm Celil Nalçakan var kadroda. Nalçakan’ı Sıla’dan ve Bitmeyen Şarkı’dan hatırlayabilirsiniz. Hep yan rollerde oynayan Celil Nalçakan, bence içine girdiği rolü hakkıyla götüren bir yetenek. Başrollerdeki oyunculardan çok benim dikkatimi çeken daima yan rollerdekiler olur. Esas olarak yan roldekiler sürükler hikayeyi. Buna önem veren yönetmeni de çok severim. Favorim de Was Anderson’dır. Dikkat edin, onun filmlerinde hiç kimse başrol değildir, her oyuncu filmin içindedir, hatta izleyici bile. İşte Nalçakan da oyunculuğuyla dikkatimi çekenlerden biri. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nin Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nü, ardından Balıkesir Üniversitesi Turizm Otelcilik İşletmeciliği’ni yarım bırakarak oyunculuk tutkusunun peşine takılıp İstanbul’a gelmiş ve soluğu Türvak’ta almış. Oyuncu olacağından haberi olmayan ailesini haberdar etmek için telefon ettiğinde, hattın diğer ucundaki annesine durumunu anlatınca annesi bayılmış.

 

 

İntikam’ın Beren Saat'ten başka diğer usta oyuncuları Mert Fırat, Nejat İşler, Zafer Algöz ve Engin Hepileri.

 

Ocak ayında Kanal D ekranlarında izleyeceğimiz İntikam, yeni oyuncularıyla nasıl bir yer edinecek, hep birlikte göreceğiz.

 

 

Malkoçoğlu 41’le geri dönüyor.

 

Son günlerin tartışmalı dizisi haline gelen Muhteşem Yüzyıl’da geçen sezon tarihi karakter Malkoçoğlu’nu canlandıran oyuncu Burak Özçivit’in rolü, hikaye gereği sezon sonunda bitmişti. Özçivit’in gördüğü ilgiyi değerlendirmek isteyen yapımcı şirket, Özçivit’in canlandırdığı Malkoçoğlu’nu film yapma kararı almıştı. Hatta bu yüzden de dizi bittikten sonra da Burak Özçivit ısrarla bıyıklarını kesmemiş, sevgilisinin hoşuna gittiği için bir müddet daha böyle duracağını söylemişti.

 

Malkoçoğlu filmi için hazırlıklar Eylül ayında başlayacaktı ama daha sonra Kasım’a ertelendi. Fakat filmi çekmek için hava şartlarının elverişsiz olmasıyla birlikte bu proje rafa kalktı. Şimdi Özçivit, henüz oyuncuları tam belli olamamakla birlikte Nebahat Çehre’yle birlikte 41 adlı dizide, Muhteşem Yüzyıl’dan ayrılan iki oyuncu olarak karşılıklı oynayacaklar. Dizi, Türkiye’nin ilk ‘olağanüstü’ olaylar hakkında çekilen dizisi olma özelliğini de taşıyor. Nebahat Çehre dizide ‘gelecekten haberler veren kahin’ rolünde oynayacak.

 

 

Yaparım Bilirsin!

 

Yarışma programlarının son zamanlarda çok izlendiği bir dönemdeyiz şimdi. Show şeklinde olanlar eğlencenin dozu yüksek olduğundan, bilgi yarışmalarına göre daha çok izleniyor. Sorularında bile ‘kinayeli belden aşağı’ imaların bulunduğu, yarışan çiftlerin konuşmalarının da bu sorulardan aşağı kalır yanının olmadığı Ben Bilmem Eşim Bilir’e rakip geliyor; Yaparım Bilirsin! Yakında Show TV’de başlayacak olan yarışma Yaparım Bilirsin, Caner Erdem yönetimindeki  İç Yapımlar Ekibi tarafından hazırlanıyor. Evli çiftlerin birbirleriyle yarışacakları Yaparım Bilirsin, yayınlandığı ülkelerde reyting rekorları kıran My Man Can isimli yarışmadan uyarlama. 50 bin Lira için yarışacak olan çiftlerden sadece erkek yarışmacılar yarışacak ve kadınlar da eşlerini yönlendirecekler. Sunuculuğunu Behzat Uygur’un(Behzat ve Süheyl kardeşlerden beyaz saçlı ve daha uzun olanı yani, ben onları hep karışırıyorum da, size de not düşeyim dedim) yapacağı yarışmayı yakında Show TV ekranlarından izleyeceğiz.

 

 

Drama Queen

 

twitter.com/yazmakiyigelir

 

 

Diğer yazıları için tıklayınız

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter