Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Amerikalı’nın Monk’u bizde oldu Derviş Garip!

Amerikalı’nın Monk’u bizde oldu Derviş Garip!
Üye: Drama Queen 2013 yılının ilk ayında Kanal D ekranlarında yayına girecek olan, Amerikan dizisi Monk’un uyarlaması Derviş Garip ismiyle, başrollerinde Engin Günaydın ve Algı Eke ile bizlerle olacak. Kadroya BKM Mutfak oyuncusu Ersin Korkut da katıldı.

 

 

11 Kasım tarihli, ‘Engin Günaydın’lı Monk uyarlaması: Kaçık Dahi’ yazısıyla sitemizin yazarı Gizem Merve Kaboğlu oldukça geniş, açıklayıcı bir yazı yazmıştı diziyle ilgili olarak. O zamanlar dizinin adının Kaçık Dahi olacağı söyleniyordu ama sonradan Derviş Garip olmasında karar kılındı. Engin Günaydın ve Ersin Korkut şimdilerde diziyle ilgili çalışmalara tam hız devam ediyorlar. Her bölümde ayrı bir cinayetin çözüme kavuşması için koşturacak olan hafif kaçık bir dedektifi canlandıracak olan Engin Günaydın ile onun yardımcısı rolündeki Ersin Korkut, iyi oyunculuk sergileyebilmek adına İstanbul’daki cinayetler hakkında bilgi sahibi oldukları, kısa süreli bir polislik eğitimi aldılar.

 

Düriye’nin Güğümleri, Baba Ocağı ve en son Keşanlı Ali Destanı’nda Fehime olarak izlediğimiz, esas adı Algı Eke Saatçi olan oyuncu da Engin Günaydın’ın eşini canlandıracak.

 

Saplantılı bir dedektifi oynayacak olan Engin Günaydın’ın, yardımcısını canlandıran Ersin Korkut’la birlikte her bölümde ayrı bir cinayeti zekice çözecekleri dizi Derviş Garip’te bakalım olaylar nasıl gelişecek.

 

 

Ali Ayşe’yi Seviyor.

 

Yıllar önce Ayrılsak da Beraberiz’de Janset’le birlikte oynamışlardı. Boşandıktan sonra aynı evde kalmaya devam eden eski karı kocayı oynamışlardı. 1999’da TRT1’de başlayıp önce ATV’ye daha sonra da Star’a geçen, yapımcılığını Birol Güven’in, yönetmenliğini Raşit Çelikezer ve Sibel Kocataş’ın yaptığı dizi, o zamanların en uzun soluklu beşinci dizisi olma ünvanını elde etmişti. Hakan Yılmaz’ı da o diziyle tanımıştık. Daha sonra Avrupa Yakasında Osman, Yahşi Cazibe’de Kemal olarak karşımıza çıktı. Daha başka pek çok proje, film ve dizilerde rol alan Hakan Yılmaz şimdi de Ali Ayşe’yi Seviyor’la ekranlara dönüyor. NTC Medya şirketinin yapımcılığını üstlendiği dizide Hakan Yılmaz dışındaki diğer oyuncular da şimdilik Salih Kalyon ve Çok Güzel Hareketler Bunlar’da hem oyunculuk hem de senaristlik yapmış olan, başka bir çok işin senaryosunda da imzası bulunan Gülhan Tekin. Salih Kalyon’un, Hakan Yılmaz’ın babasını oynadığı Ali Ayşe’yi Seviyor’da kadro yavaş yavaş belli olacak. Bir komedi dizisi olan Ali Ayşe’yi Seviyor, Show TV’de yakında gösterime girecek.

 

Ve böylece biten işlerin yerine, giderken arkalarında kendi kendine çoğalabilen, kendini yenileyebilen canlı bir parçalarını bırakır gibi, diziden dizi türüyor. Bu türeyişler, bitişler böyle devam edecek gibi görünüyor. Ama bence dizilerdense artık bizler daha çok eğlenceli işleri izlemeyi tercih ediyoruz. Yarışma programlarına yenileri ekleniyor son zamanlarda. O Ses Türkiye ve Yeteneksizsiniz yayınlandıkları akşamlarda en yüksek reytingi alıyor.

 

Yani; diziler gidiyor yarışmalar geliyor…

 

 

Drama Queen

 

twitter.com/yazmakiyigelir

 

Diğer Yazıları için tıklayınız

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

RÖPORTAJLAR

Filiz Kuka: “Filmde ölüm bir amaç değil ...

Filiz Kuka: “Filmde ölüm bir amaç  değil ...

Fırat Sayıcı

Salvatore Schirmo: "İtalyan sineması...

Salvatore Schirmo: "İtalyan sineması...

Fırat Sayıcı

Aziz Alaca: “Kısacıların birçok uzuncudan...

Aziz Alaca: “Kısacıların birçok uzuncudan...

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter