Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Zeki Demirkubuz: Gerzeklerden sıkıldım artık Türk festivali yok

Zeki Demirkubuz: Gerzeklerden sıkıldım artık Türk festivali yok
Altın Koza Film Festivali bitti ama öcül tartışması twetter üzerinden sürüyor. Yönetmen Zeki Demirkubuz ve oyuncu Laçin Ceylan isyanlarını tweetleri ile ifade ettiler.

Adana Altın Koza Film Festivali ’nde ödül verilen ve verilmeyenlerin twitter tepkileri sinema dünyasında günün konusu oldu!

 

Yönetmen Zeki Demirkubuz , festivalde yarışan "Yeraltı" filminin beklediği ödülleri alamamasını Twitter 'de yazdığı bir mesajla protesto etti.

 

Festival jürisini eleştiren Demirkubuz, bundan sonra Türk festivallerine katılmayacağını da açıkladı. Demirkubuz tweet’inde, “Bu filmleri kendileri jürilik yapsın diye çektiğimi zanneden gerzeklerden çok sıkıldım artık. Bundan sonra Türk festivallerinde yarışmak yok” dedi. 

 

Yeraltı filmi, festivalden yalnızca Yardımcı Kadın Oyuncu kategorisinde Nihal Yalçın ve En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde Engin Günaydın 'ın (İlyas Salman ile ortak) ödüllerini alabilmişti.

 

CEYLAN DA KIZGIN!


Altın Koza ’daki tweetli tartışmaya En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü’nü, “Gözetleme Kulesi”ndeki rolü ile paylaşan Laçin Ceylan ise tweetlerinde oyuncunun rolünün öneminin rolün süresi ile ölçülmesine tepki gösterdi, “Rolün kısa vya uzun olmasına önem verilmesi ancak Türk tipi 1 cehalette konu olur. Kısa zamandaki performans çok daha zordur ve ustalık ister.” Ceylan bir başka tweet de ise şunları yazdı, “Edebiyatçı olamamış 50lik tiplerin sinema yazarı olması var. Kişiselleşmiş 1 zavallı saldırganlık ve kadınsı kıskançlık içindeler..."

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter