Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Yeni nesil "It" filmi fragmanı izlenme rekoru kırdı!

:: Videolar Yeni nesil "It" filmi fragmanı izlenme rekoru kırdı!
Fragman 24 saat içinde toplamda 197 milyon defa izlendi.

New Line Cinema'nın yayınladığı yeni nesil "It" fragmanı izlenme rekoru kırdı. Fragman 24 saat içinde toplamda 197 milyon defa izlendi. Amerika'da 1.8 milyon kişinin Facebook hesabından paylaştığı fragman, 36 saat içinde 246 milyona ulaştı. Hızlı ve Öfkeli 8 filmi 139 milyon defa izlenmişti. 

 

1990 yapımı televizyon filmi uyarlamasında da ikonik hale gelen karakteri Tim Curry canlandırmıştı. Kırmızı saçlar, beyaz boyalı yüz ve sarı bahçıvan tulumu kısa sürede Cadılar Partisi programlarının favori kostümleri arasında yerini aldı. Bu kez aynı rolde Bill Skarsgård'ı göreceğiz. Filmin yönetmen koltuğunda Mama filmiyle hatırladığımız Andrés Muschietti otururken filmin kadrosunda Javier Botet, Finn Wolfhard, Owen Teague ve Nicholas Hamilton yer alıyor. 

 

Filmin görüntü yönetmenliğini Chung-hoon Chung üstlenirken müzikleri ise Benjamin Wallfisch'in elinden çıkma. Filmin senaryosunda Chase Palmer, Cary Fukunaga ve Gary Dauberman'ın imzaları var. Avı sırasında kendini gizlemek için kurbanlarının korkularının ve fobilerinin kılığına girebilen Pennywise karakteri, King'in çocukluk travmaları, değişken hafıza gibi ilgisini çeken pek çok psikolojik altyapıya da bir kanal görevi görüyor...

Etiketler: it, fragman

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

RÖPORTAJLAR

Filiz Kuka: “Filmde ölüm bir amaç değil ...

Filiz Kuka: “Filmde ölüm bir amaç  değil ...

Fırat Sayıcı

Emre Ahmet Seçmen: “Bu belgesel için 53 r...

Emre Ahmet Seçmen: “Bu belgesel için 53 r...

Fırat Sayıcı

Cüneyt Karakuş: "Bu filmde ses rengi...

Cüneyt Karakuş: "Bu filmde ses rengi...

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter