Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Yeni GHOSTBUSTERS'dan İlk Fragman Yayınlandı !

:: Videolar Yeni GHOSTBUSTERS'dan İlk Fragman Yayınlandı !
Yeni Ghostbusters ne yazık ki orijinal serinin samimiyetini geçirmeyi başaramamış görünüyor.

Ghostbusters filminin başrolünde Kristen Wiig, Kate McKinnon, Melissa McCarthy ve Leslie Jones yer alıyor. Filmde ayrıca Chris Hemsworth’u yeni sekreter, Andy Garcia’yı New York City Başkanı, Michael K. Williams’ı Hawkins karakteri, Matt Walsh’ı Rourke karakteri ve Neil Casey’i filmin düşman karakteri olarak göreceğiz. New York City’nin NY1 kanalında news anchormanlik yapan Pat Kiernan da bu filmde bir anchormanlik rolü kapmış.  

 

 Verdiği röportajların tamamında filmle ilgili detay vermekten kaçınan Paul Feig, “ Küçük bile olsa detay vermek istemiyorum çünkü biz hala çok eğleniyoruz ama ikon haline gelmiş bu hikayeyle ilgili zaten çoğunuz bilgi sahibisiniz ” diyerek de yuvarlak cümlelerini devam ettiriyor.

 

Filmin yeni versiyonunun yönetmeni olan Paul Feig aynı zamanda senaryonun tekrar oluşturulmasında Katie Dippold’a da yardımcılık yapmış.  Bir samimiyetsizlik havası, zorlama diyaloglar, komik olmaya çalışıp beceremeyen kadın karakterler derken hayal kırıklığına uğramadan edemiyoruz. Yeni Ghostbusters ne yazık ki orijinal serinin samimiyetini geçirmeyi başaramamış görünüyor. Filmin 15 Temmuz’da vizyona girececeğini hatırlatalım.

 

İşte filmin ilk fragmanı  

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

RÖPORTAJLAR

Emre Ahmet Seçmen: “Bu belgesel için 53 r...

Emre Ahmet Seçmen: “Bu belgesel için 53 r...

Fırat Sayıcı

Cüneyt Karakuş: "Bu filmde ses rengi...

Cüneyt Karakuş: "Bu filmde ses rengi...

Fırat Sayıcı

Salvatore Schirmo: "İtalyan sineması...

Salvatore Schirmo: "İtalyan sineması...

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter