Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

"Yeni Dünya" filmi çekimleri başladı!

"Yeni Dünya" filmi çekimleri başladı!
İlk uzun metrajlı filmi Mar ile uluslararası arenada ses getiren Caner Erzincan ikinci filmi Yeni Dünya için çekimlere başladı!

İlk uzun metrajlı filmi Mar ile uluslararası arenada ses getiren Caner Erzincan ikinci filmi Yeni Dünya için çalışmalara başladı! BT Medya & FG Digital ortak yapımı olarak gerçekleşecek proje yapımcılar Bahtiyar Tatar ve Ahmet Can Gürakın’ın da ilk projesi olacak.

 

Yönetmen Caner Erzincan tarafından senaryosu yazılan “Yeni Dünya” filminin basın toplantısı gerçekleştirildi. Basın Toplantısına yönetmen Caner ERZİNCAN’ın yanı sıra Erkan PETEKKAYA, Şükran OVALI ve diğer yardımcı oyuncular ve yapımcılar katıldı. 

 

YÖNETMEN CANER ERZİNCAN SORULARI YANITLADI

Senaryosunu ve yönetmenliğini üstlendiği; 2.Sinema filmi olan YENİ DÜNYA için basını sorularını yanıtlayan ERZİNCAN; gündelik hayatımızda var olan ve gerçek hayat hikayesinin yer aldığı bu filmin de iddialı olduğunu; amacının Kapitalizmin sonucunda imkansızlıklar nedeniyle büyük şehirlere göç eden ailelerin; yaşam mücadelesini, zorlu hayat koşullarını günümüzde birebir yaşadığımız gerçeği birebir Yeni Dünya ile perdeye taşımaktır.Hayatın zorlu şartları sonucunda, sonucunda doğan her birey için ülkemizde farklı bir sorun; farklı problem zamanla ortaya çıkmaktadır. YENİ DÜNYA Ekibi olarak; gündelik yaşantımızda karşılaştığımız bu sorunu hayata geçirerek; izleyenlerin hayallerden değil, gerçeği yansıtan bu sinema filminde kendilerinde bir iz bırakmasını sağlamayı amaçlıyoruz diyerek sözlerini tamamladı.

 

PETEKKAYA: HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN BAŞARILI SENARYO

Yeni Dünya Filminin başrol Erkek oyuncusu Erkan PETEKKAYA ise; bugüne kadar Tiyatro ile başlayan oyunculuk hayatında ilk sinema filmim diyebileceğim bir projeyi değerlendirirken; Caner ERZİNCAN’ın hem yazmış olması, hemde yönetmesinin yanında senaryonun günümüzü anlatması Soner ERZİNCAN; gibi değerli bir kardeşimizde Down Sendromlu olması nedeniyle, ülkemizde görülmek istenmeyen bu gerçeğin önüne geçeceğine inanıyorum. Şükran OVALI hanımla, Soner ERZİNCAN’la ve diğer ekip arkadaşımla güzel bir iş çıkaracağımıza inanıyorum dedi.

 

TATAR: BU PROJE SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ OLACAK

Yeni Dünya Filminin yapımcılarından BT Medya Yönetim Kurulu Başkanı Bahtiyar TATAR; ‘Caner ERZİNCAN’ın yazdığı ve yönettiği Yeni Dünya filmi için; hayatın gerçeklerini yansıtması ve birebir gündelik hayatı anlatması Caner’in Kardeşi Soner’in Down Sendromlu olması nedeniyle; Türkiye’de saklanmak istenen Down Sendromuna biz Yeni Dünya ekibi olarak; öncülük etmeliyiz diyerek; Türkiye Down Sendromlular Derneği ile işbirliği yaparak; gişeden elde edilen gelir ile derneğe pay aktarılarak; Down Sendromlu kardeşlerimizin ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sağlayacağız. PETEKKAYA’nın başrol oyunculuk teklifini kabul etmesini de memnunniyetle karşılayan TATAR; kendisi günümüzün en başarılı erkek oyuncularından birtanesi; Şükran Hanım ile beraber, Soner’in ailesini canlandıracaklar.  Başta Caner ERZİNCAN Olmak üzere; tüm ekip arkadaşımıza başarılar diliyorum’ dedi.

 

YENİ DÜNYA’NIN KONUSU

İlk uzun metrajlı filmi Mar ile uluslararası arenada ses getiren Caner Erzincan ikinci filmi Yeni Dünya için çalışmalara başladı! BT Medya & FG Digital ortak yapımı olarak gerçekleşecek proje yapımcılar Bahtiyar Tatar ve Ahmet Can Gürakın’ın da ilk projesi olacak.  

 

Yönetmen Caner Erzincan tarafından senaryosu yazılan “Yeni Dünya” filminin basın toplantısı gerçekleştirildi. Basın Toplantısına yönetmen Caner ERZİNCAN’ın yanı sıra Erkan PETEKKAYA, Şükran OVALI ve diğer yardımcı oyuncular ve yapımcılar katıldı. İstanbul’un önemli kentsel dönüşüm bölgesi olan Fikirtepe’de gerçekleşen basın toplantısında Ulusal bir çok televizyon kanalının yanı sıra; filmin basın sponsorluğunu üstlenen Kartal Gündem Gazetesi ekiplerinin yanısıra Haber Ataşehir ekibi’de basın toplantısında yerini aldı.

 

OYUNCULAR ve ROLLERİ

Mehmet Ali: Erkan PETEKKAYA,

Melek: Şükran OVALI,

Soner: Soner ERZİNCAN,

Harun: Cenan ÇAMYURDU,

Sinem: Sinem SONER,

Ahmet: Volga SORGU,

Müfettiş: Sennur NOGAYLAR,

Sosyal Hizmetler Memuru: Bahar TÜRKER,

Kaymakamlık Görevlisi: Yılmaz ERZİNCAN,

Hamdi: Yunus ERDEM;

Müzisyen Yorumcu: Ersin ERZİNCAN 

 

YAPIMCILAR

BT MEDYA – Bahtiyar TATAR

FG DİGİTAL – Can Ahmet GÜRAKIN

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter