Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Yaptığım hatanın cezasını çekiyorum

Yaptığım hatanın cezasını çekiyorum
Yaşadıklarının çok ağır bir yük olduğunu söyleyen Karaca, “İnsan her şeyden bir ders çıkarıyor. Bir hatam oldu ve onun cezasını çekiyorum. Olaylar beni olgunlaştırdı” dedi

“Benim Hala Umudum Var” dizisinin başrol oyuncusu Gizem Karaca, Kanaltürk’teki 2. Sayfa programına konuk oldu. Uyuşturucu temin etmek suçundan, 5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Karaca, yaşadıklarından ders çıkardığını söyledi. Karaca, konuşmasına şöyle devam etti:

“O olaydan sonra ‘Hiç umrumda değil, çok mutluyum’ diyemem. 20 yaşında bir insan için çok ağır bir yük. İnsan her şeyden bir ders çıkarıyor. Şanslıyım, genç yaşta bu oldu ve erkenden öğrenmiş oldum.Bir hatam oldu ve onun cezasını çekiyorum. Bundan sonra böyle bir şey olmayacak. Sıkıntısız bir şekilde yaşadıklarımı atlatacağım. Olaylar beni olgunlaştırdı. Artık herkese her şeye daha dikkat ediyorum.”

 

‘Bütün yük bizlerde’

Karaca, “Yanlış arkadaş kurbanı mı oldun” sorusuna ise, “İnsanlar çok bunalımda, çok depresyonda olduğu için yaptığımı, bir arkadaşımın sanki zorla başlattığını düşünüyor. Halbuki her şey kendi kararın... Zararın da kendine. Birçok etken olabilir, çevre, insanlar... ‘Sebebi budur’ diyebileceğim bir şey yok” yanıtını verdi.

Oyuncu arkadaşı Çağatay Ulusoy’un “Bizim piyasada çoğu insan uyuşturucu kullanıyor” sözleri hatırlatılan  Karaca, “Halbu ki Çağatay bambaşka bir şey söyledi ama basına öyle yansıdı. Şunu söyleyeyim, sadece sanat dünyası için böyle bir durum yok. Bütün yükün bizlere kalması doğru değil” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter